Κοκκαλάς: Τελείως διαφορετικές οι ομάδες μετά τη διακοπή

Γ' Εθνική 23 Νοεμβρίου 2020, 16:35

Την άποψη πως οι ομάδες θα παρουσιαστούν τελείως διαφορετικές μετά την επιστροφή τους στη δράση από τη διακοπή εκφράζει ο Αντώνης Κοκκαλάς.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Χανιώτης τερματοφύλακας του Ρεθυμνιακού με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ομάδας του σημειώνει πως όλες οι ομάδες θα παρουσιαστούν μ’ ένα διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με αυτό που έδειξαν στις πρώτες 4 αγωνιστικές της Γ’ Εθνικής, «ειδικά αν καθυστερήσει η επανέναρξη του», όπως τονίζει.

Κατά τ’ άλλα, ο Κοκκαλάς εύχεται το συντομότερο δυνατό ο ίδιος, οι συμπαίκτες του και όλες οι ομάδες να επιστρέψουν στο γήπεδο.

Οι δηλώσεις από τον Αντ. Κοκκαλά έχουν ως εξής:

«Ο Ρεθυμνιακός μέχρι και πριν την διακοπή του πρωταθλήματος έδειξε χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο. Κοιτάγαμε κάθε αντίπαλο τόσο στα εντός, όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια στα μάτια αντιμετωπίζοντας τον με τις ιδιαιτερότητες του και σύμφωνα με το πλάνο του προπονητή. Η ομάδα είχε και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και παιχνίδι με παιχνίδι, δείχναμε όλο και καλύτερο πρόσωπο. Οπως έδειξαν και οι πρώτες αγωνιστικές δεν υπάρχει φαβορί για φέτος και σε κάθε μια από αυτές κρυβόταν και κάποια έκπληξη».

Για το τι αναμένεται στην επιστροφή μετά τη διακοπή: «Πιστεύω ότι όταν επανέλθουμε πάλι στους αγώνες μετά τη διακοπή, οι ομάδες θα είναι τελείως διαφορετικές σε σχέση με ό,τι έδειξαν στην αρχή του πρωταθλήματος, ειδικά αν καθυστερήσει η επανέναρξη του. Ο στόχος μας, είναι η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία και ο τερματισμός σε όσο το δυνατόν πιο υψηλή θέση στην βαθμολογία. Η διοίκηση από την πλευρά της, μας έχει σταθεί σε όλα μέχρι και την τελευταία ημέρα πριν το lock down και αυτό είναι πολύ σημαντικό στην προκειμένη περίπτωση. Εύχομαι να τελειώσει κάποια στιγμή με τις λιγότερες απώλειες σε ανθρώπινες ζωές το θέμα του Covid-19. Να επανέλθει ο κόσμος στους κανονικούς ρυθμούς του και να ξεφύγει επιτέλους από τη μιζέρια και τη δυστυχία που μας καταβάλει τον τελευταίο καιρό. Πρέπει όμως όλοι μας να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα που μας έχουν προτείνει οι αρμόδιοι έτσι ώστε να ξεπεράσουμε γρήγορα αυτή την περιπέτεια. Ελπίζω και εύχομαι να επανέλθουμε στις προπονήσεις το συντομότερο όλες οι ομάδες και γενικότερα ο ερασιτεχνικός αθλητισμός. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία, υπομονή και ηρεμία».

Estrella