Κοκκαλάς: Πάμε για να τα δώσουμε όλα στη Βουλγαρία

Πλατανιάς | 15 Ιουλίου 2016, 18:29

Ο Αντώνης Κοκκαλάς σημείωσε στις δηλώσεις του ότι στόχος είναι η ομάδα του να είναι καλύτερη τη νέα περίοδο από αυτή που πέρασε λέγοντας ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στη Βουλγαρία.

Σύμφωνα με τον Χανιώτη τερματοφύλακα: «Κάθε χρονιά επιδιώκουμε το κάτι παραπάνω. Γι’ αυτό το λόγο ανεβαίνουμε και στη Βουλγαρία, για να τα δώσουμε όλα, να δουλέψουμε πολύ πιο σκληρά απ’ ό,τι δουλεύουμε στα Χανιά, σε καλύτερες συνθήκες έτσι ώστε τη χρονιά που ξεκινά να είμαστε ακόμα καλύτεροι από την προηγούμενη. Η ομάδα έχει κρατήσει τον βασικό της κορμό και πιστεύω ότι η χρονιά που θα ‘ρθει θα είναι ακόμη καλύτερη».

Για το ότι θα συναγωνιστεί τον Σωτηρίου για τη θέση του βασικού και αν πιστεύει ότι μπορεί να αγωνιστεί σε περισσότερα παιχνίδια τη νέα σεζόν: «Εμείς ανεβαίνουμε πάνω για να δουλέψουμε. Τώρα, αν ο προπονητής κρίνει ότι πρέπει να παίξω εγώ ή ο Δημήτρης είναι δική του απόφαση. Ανάμεσα στους τερματοφύλακες υπάρχει ένας υγιής συναγωνισμός ο οποίος φαίνεται στις προπονήσεις και στους αγώνες. Δεν υπάρχει θέμα ανταγωνισμού. Δουλεύουμε για να είμαστε καλύτεροι ο ένας από τον άλλο και όποιος είναι καλύτερος παίζει»

Estrella
Auto KCS

Rabona ad