Κοκκαλάς: Έχουμε προετοιμαστεί μόνο για νίκη

Γ' Εθνική 5 Ιουνίου 2021, 23:01

Για δύο αποτελέσματα (νίκη ή ισοπαλία) ταξιδεύει στη Νεάπολη ο Ρεθυμνιακός με τον Αντώνη Κοκκαλά να τονίζει ότι «θα πάμε φυσικά μόνο και μόνο για την νίκη.»

Ο Χανιώτης τερματοφύλακας του Ρεθυμνιακού μίλησε στη Facebook σελίδα της ομάδας του αρχικά για την επέμβασή του στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων στην αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής με τον Αλμυρό στη Σοχώρα κι εν συνεχεία αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Νεάπολης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντώνης Κοκκαλάς:

«Θα προτιμούσα να την είχα κάνει στην φάση του γκολ των αντιπάλων μας στο 7ο λεπτό και να βοηθούσα διαφορετικά την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ένα ματς ξεκινάει στο 1ο λεπτό και ολοκληρώνεται με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Οπότε πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος μέχρι να ακουστεί αυτό. Ελπίζω αυτό να συμβεί και στην Νεάπολη και η ομάδα να έχει ένα όμορφο καλοκαίρι με υγεία πάντα. Να γίνει ακόμη καλύτερη και να πάρει αυτό που της αξίζει την νέα χρονιά. Στο παιχνίδι με την Νεάπολη θα πάμε φυσικά μόνο και μόνο για την νίκη.

Οποιαδήποτε άλλη σκέψη τις περισσότερες φορές δεν φέρνει το αποτέλεσμα που θέλουμε. Η ομάδα όλη την εβδομάδα δούλεψε πάνω στον τρόπο παιχνιδιού της Νεάπολης, με σοβαρότητα και πειθαρχία, έτσι ώστε να πάμε εκεί και να δώσουμε το 100% σαν ομάδα, αλλά και ο καθένας ατομικά και να φύγουμε με την νίκη.

Ξέρουμε ότι η αντίπαλος μας θέλει μόνο την νίκη για την παραμονή της και θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εντός και εκτός γηπέδου, αλλά θα είμαστε έτοιμοι να εκπροσωπήσουμε τον Νομό Ρεθύμνου στην Γ’ Εθνική.

Γιατί δυστυχώς τα αποτελέσματα και οι καταστάσεις δεν βοήθησαν τις άλλες δύο ομάδες του Ρεθύμνου να “σώσουν” την κατηγορία, αλλά φυσικά και εμάς που ξεκινήσαμε πολύ θετικά την χρονιά και παίζουμε μέχρι και την τελευταία αγωνιστική για την σωτηρία της ομάδας.

Το κλίμα στην ομάδα μετά και την επιστροφή όλων των συμπαικτών μου, αλλά και τις τελευταίες νίκες είναι πολύ καλό. Οι νίκες αυτές μας έφεραν πιο κοντά στον στόχο της παραμονής και αυτές είναι που μας δείχνουν τον “δρόμο” και για την αυριανή αναμέτρηση.»

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad