Κοκκαλάς από τη μία… Περιστερίδης από την άλλη!

Πλατανιάς | 27 Ιανουαρίου 2017, 14:16

Ενα πρωτοφανές γεγονός "σημάδεψε" τον αγώνα ανάμεσα σε Πλατανιά-ΠΑΣ Γιάννινα. Ποιο είναι αυτό; Μα η χρησιμοποίηση για κάθε ομάδα δύο τερματοφυλάκων από τα Χανιά, Κοκκαλά και Περιστερίδη!

Δεν είναι τόσο σύνηθες εξάλλου, σε δύο ομάδες Σούπερ Λιγκ ασχέτως αν το παιχνίδι ήταν για διοργάνωση Κυπέλλου να χρησιμοποιούνται δύο ποδοσφαιριστές από τα Χανιά, μία για κάθε ομάδα και ειδικότερα γι’ αυτή του τερματοφύλακα!

peristeridis giakoumakis1

Μάλιστα, ο Περιστερίδης πιστώνεται ότι έκανε μια έξοχη εμφάνιση κρατώντας το σκορ στα επίπεδα του 1-0 με τις αποτελεσματικές του αποκρούσεις στο β’ ημίχρονο όπως και ο Κοκκαλάς από την άλλη -που προερχόταν συν τοις άλλοις και από ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι στη Λάρισα- τα πήγε πάρα πολύ καλά όντας “εκεί” όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα του.

Μόνο θετικά λοιπόν για τους δύο συγκεκριμένους Χανιώτες ποδοσφαιριστές και γενικότερα για το χανιώτικο ποδόσφαιρο κρίνεται αυτό το πολύ σημαντικό γεγονός για τους Κοκκαλά-Περιστερίδη, πάνω στους οποίους σίγουρα μπορούν να συνεχίζουν να στηρίζονται τόσο ο Πλατανιάς όσο και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad