Κοινή πορεία και στις Ακαδημίες για Ακ. Νέας Κυδωνίας και Παγχανιακό/ΔΑΑΟΧ

Ακαδημίες 4 Σεπτεμβρίου 2020, 22:01

Την κοινή πορεία τους και σε επίπεδο Ακαδημιών, η οποία πήρε φέτος επίσημο χαρακτήρα μέσα από τις γενικές συνελεύσεις των δύο σωματείων, γνωστοποίησαν Ακαδημία Νέας Κυδωνίας και Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ.

Ουσιαστικά η συνεργασία των δύο πλευρών βαδίζει στον δεύτερο χρόνο και έχει δομηθεί έτσι ώστε ο τρόπος λειτουργίας της Α’ ομάδας του Παγχανιακού/ΔΑΑΟΧ να μπορεί να υποστηρίξει το μοντέλο της αξιοποίησης των παιδιών από τα τμήματα υποδομής.

Με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας για τα τμήματα των Ακαδημιών οι ανακοινώσεις των δύο σωματείων έχουν ως εξής:

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ» & «ΠΑΓΧΑΝΙΑΚΟΣ Δ.Α.Α.Ο.Χ»
ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
Στον δεύτερο χρόνο μπαίνει πλέον η συνεργασία του «ΠΑΓΧΑΝΙΑΚΟΥ/ Δ.Α.Α.Ο.Χ» και «Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας» η οποία πήρε φέτος και επίσημο χαρακτήρα μέσα από τις γενικές συνελεύσεις των δυο σωματείων.
Μετά την έναρξη της προετοιμασίας της Α΄ ομάδας από τις αρχές Αύγουστου και των τμημάτων Κ 14 (2007) και Κ 13 (2008) από τις 17 Αυγούστου, ακολουθεί και η έναρξη των προπονήσεων των Ακαδημιών των δυο συλλόγων, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου.
Βασικοί πυλώνες αυτής της συνεργασίας είναι η κοινή φιλοσοφία των δυο διοικήσεων και ο τρόπος λειτουργίας της Α΄ ομάδας του «ΠΑΓΧΑΝΙΑΚΟΥ/ Δ.Α.Α.Ο.Χ» ο οποίος έχει δομηθεί για να υποστηρίξει αυτό το μοντέλο.
Επίσης ο ενιαίος προπονητικός προγραμματισμός σε όλα τα τμήματα από την ηλικία των
Κ 6 της Ακαδημίας έως και την Α΄ ομάδα του «ΠΑΓΧΑΝΙΑΚΟΥ/ Δ.Α.Α.Ο.Χ».
Κύριος στόχος αυτής της κοινής προσπάθειας είναι η εξέλιξη και ανάδειξη νεαρών ταλαντούχων Χανιωτών ποδοσφαιριστών, μέσα από μια ξεκάθαρη, επιστημονικά δομημένη πορεία από την Ακαδημία του συλλόγου στην πρώτη ομάδα στο Α΄ Τοπικό και έπειτα στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Βασικός επίσης στόχος των διοικήσεων είναι και η επαναφορά των αρχών και των αξιών του ερασιτεχνικού αθλητισμού και της κοινωνικής και διάστασης που αυτός θα πρέπει να διαδραματίζει στις τοπικές κοινωνίες.
Στα πλαίσια αυτής της κοινής προσπάθειας το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου από τις 09:00 το πρωί οι ακαδημίες των δυο συλλόγων ξεκινούν τις προπονήσεις τους για την νέα χρονιά στο δημοτικό γήπεδο των Αγ. Αποστόλων.

Το video για την έναρξη των Ακαδημιών

Έναρξη ακαδημιών Ποδοσφαίρου «Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας»& «Ένωση ΠΑΓΧΑΝΙΑΚΟΣ Δ.Α.Α.Ο.Χ»

Το Σάββατο 05 Σεπτεμβρίου 2020 από τις 09:00 το πρωί στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, ξεκινούν οι προπονήσεις των ακαδημιών μας για τη ποδοσφαιρική χρονιά 2020-2021.
Ενόψει μιας ιδιαίτερης Υγειονομικής κατάστασης που επικρατεί το τελευταίο διάστημα, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα για την ασφαλή άθληση των μικρών αθλητών μας, σας περιμένουμε το Σάββατο στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων για την πρώτη μας προπόνηση!!!
Λόγω των έκτακτων περιοριστικών μέτρων που ισχύουν στην πόλη μας έως τις 14 Σεπτεμβρίου, η προσέλευση των ηλικιακών τμημάτων μας θα γίνει τμηματικά, με ασφάλεια και υπευθυνότητα γι αυτό για τις νέες έγραφες μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά για να ενημερωθείτε την ακριβή ώρα προσέλευσης.
Η επίδοση στο σχολείο, η σωστή διατροφή, η συμπεριφορά, η δημιουργική απασχόληση και συγχρόνως η σωστή εκγύμναση των μικρών παιδιών, είναι η φιλοσοφία και οι στόχοι που υπηρετεί η Ακαδημία μας τα 19 χρόνια της λειτουργίας της.
Ταυτόχρονα, 8 έμπειροι διπλωματούχοι προπονητές, καθηγητές φυσικής Αγωγής και κάτοχοι διπλωμάτων UEFA (Α΄- Β΄- C΄), αναλαμβάνουν να μυήσουν τους νεαρούς αθλητές στα μυστικά του ποδοσφαίρου, μέσα από τον ενιαίο προπονητικό προγραμματισμό της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον οποίο η Ακαδημία συνεργάζεται σταθερά από το 2001, αποτελώντας την επίσημη Σχολή Ποδοσφαίρου του, στα Χανιά.
Οι εγγραφές για τα νέα παιδιά που επιθυμούν να γνωριστούν με το άθλημα του ποδοσφαίρου, θα γίνονται καθημερινά από τις 6:00μμ έως τις 8:00μμ στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων.
Λειτουργούν τμήματα για ηλικίες από 4-16 χρονών.
Τμήματα Αγωνιστικά: (Μονές ηλικίες)
1. Προτζούνιορ 2014 Τμήματα Κ7
2. Προτζούνιορ 2013 Τμήματα Κ8
3. Τζούνιορ 2012 Τμήματα Κ9
4. Τζούνιορ 2011 Τμήματα Κ10
5. Προπαίδες 2010 Τμήματα Κ11
6. Προπαίδες 2009 Τμήματα Κ12
Τμήματα Προαγωνιστικά:
1. Προπαίδες 2009- 2010 Τμήματα Κ12
7. Τζούνιορ 2011-2012 Τμήματα Κ10
8. Προτζούνιορ 2013-2014 Τμήματα Κ8
2. Bambini 2015-2016
Πληροφορίες:
Γραμματεία:
Κιν: 698 679 9895 και 697 343 3861 

Rabona ad