Κοινή γραμμή των ομάδων: «Η όλοι ή κανείς…»

ΕΠΣΧ 29 Σεπτεμβρίου 2022, 13:02

Οι ομάδες της ΕΠΣ Χανίων έδειξαν τη διάθεση να πορευτούν ενωμένες στο θέμα του Μητρώου, περιμένοντας παράλληλα τις εξελίξεις για την επιστροφή στη δράση.

Delakis Sifis

Στην ανοιχτή συνάντηση που έγινε το βράδυ της Τετάρτης (28/09) στα γραφεία της ΕΠΣΧ συζητήθηκε το πώς έχει η κατάσταση και από την Ενωση ζητήθηκε η γνώμη των σωματείων για το τι πρέπει να γίνει με τα πρωταθλήματα.

Στην περίπτωση που αποφασίζονταν η έναρξη μόνο με τις ομάδες του Μητρώου, τότε στην Α’ Κατηγορία θα γινόταν πρωτάθλημα με 8 ομάδες, ενώ στη Β’ σχεδόν όλες έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία ένταξής τους στο Μητρώο.

Ωστόσο οι ομάδες αποφάνθηκαν «ή όλοι ή κανείς…» αναφορικά με το αν πρέπει να γίνουν πρωταθλήματα μόνο με τις εγγεγραμμένες στο Μητρώο ομάδες και μάλιστα τονίστηκε ότι αν συνεχιστεί η πίεση από πλευράς ΓΓΑ τότε είναι διατεθειμένες όλες να καταθέσουν τις σφραγίδες τους και να μην αγωνιστούν.

Οσον αφορά την επιστροφή στη δράση υπάρχει αισιοδοξία για το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο 8 και 9 Οκτωβρίου

Η Α’ Κατηγορία (το ίδιο ισχύει και για το πρωτάθλημα Κ16) θα εκκινήσει από την 3η αγωνιστική (και θα διεξαχθούν εμβόλιμα οι δυο πρώτες αγωνιστικές) και η Β’ από την 1η.

Estrella
Digital Print Shop
Ζakroshoes
Crepe Factory Chania
Crepaland Greece

Rabona ad