Κλήθηκαν και οι δύο σε απολογία

Δόξα Παχ. Άρης Σούδας | 8 Φεβρουαρίου 2016, 22:47

Δύο παιχνίδια μέσα σε διάστημα λίγων ημερών έδωσαν Άρης Σούδας και Δόξα Παχιανών, για το Κύπελλο Χανίων (ημιτελικός) και για το πρωτάθλημα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα του λιμανιού κλήθηκε σε απολογία και για τα δύο ματς με φάση τα Φύλλα Αγώνος, ενώ η Δόξα για το ματς πρωταθλήματος όταν και είχε διακοπεί προσωρινά το ματς για τις διαμαρτυρίες των φίλων της για το ακυρωθέν γκολ του Περράκη.

Οι σχετικές αποφάσεις της Π.Ε. της ΕΠΣΧ:

Φ.Α. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΕ ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ-ΔΟΞΑ 27-1-2016:Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Άρη Σούδας Σαρτζετάκης Μ. με Α.Δ. 1209648 τιμωρείται με ποινή αποκλεισμού μιας [1] αγωνιστικής [άρθρο 10 παρ 1αΙV]. O ποδοσφαιριστής της ομάδας Άρη Σούδας Καλιουτζάκης Γ. με Α.Δ. 547508 τιμωρείται με ποινή αποκλεισμού μιας [1] αγωνιστικής [άρθρο 7 παρ 3]. Καλείται σε αυτοπρόσωπη απολογία στα γραφεία της Ενώσεως σε ημέρα και ώρα που θα κοινοποιηθεί έγκαιρα το Δ.Σ. της ομάδας Άρη Σ. σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Φ.Α.

Φ.Α. A’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΡΗΣ Σ.- ΔΟΞΑ 31-1-2016:Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Άρη Σούδας Καλλέργης Ι. με Α.Δ. 1297302 τιμωρείται με ποινή αποκλεισμού μιας [1] αγωνιστικής [άρθρο 7 παρ 3]. Καλούνται σε αυτοπρόσωπη απολογία στα γραφεία της Ενώσεως σε ημέρα και ώρα που θα κοινοποιηθεί έγκαιρα τα Δ.Σ. των ομάδων Άρη Σούδας και Δόξας σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Φ.Α.

 

Estrella