Κλήση σε απολογία για Παράσχο και Παπαδάκη

Πλατανιάς | 3 Μαρτίου 2016, 17:52

Η ομάδα του Πλατανιά, ο προπονητής Γιώργος Παράσχος και ο γυμναστής Λεωνίδας Παπαδάκης κλήθηκαν σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λιγκ την Παρασκευή (4/3).

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η κλήση αφορά για ό,τι συνέβη στο περιθώριο του αγώνα με την Καλλονή και ειδικότερα για τα παράπονα που υπήρξαν από πλευράς Πλατανιά και τεχνικού τιμ της ομάδας για τον μη καταλογισμό του πέναλτι στη φάση του 78ου λεπτού όταν ανατράπηκε ο Ντίνας από τον Δαύκο. Μάλιστα, ο Γ. Παράσχος αποβλήθηκε από τον πάγκο της ομάδας του.

Ειδικότερα η σχετική κλήση προς την ΠΑΕ Πλατανιάς, τον Γ. Παράσχο (Προπονητής) και τον Λ. Παπαδάκη (Γυμναστής): αναφέρει τα εξής: «Βάσει των αναφερομένων στο από 27/2/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 27/2/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ.Γ.Παράσχου και Λ.Παπαδάκη στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής-ΠΑΕ Πλατανιάς.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 10 παρ. 1 περ. β’ και δ’, 11 παρ. 1, 2, 3 και 5, 14 παρ. 3 του Π.Κ. της ΕΠΟ».

Επίσης, όπως ανακοινώθηκε, σε απολογία κλήθηκαν οι ΠΑΕ Παναιτωλικός, ΑΕΚ, Πανιώνιος και ΠΑΟΚ και ο Γιάννης Ματζουράκης.   

Estrella