Κλιμάκιο του ΚΚΕ στον ΝΟ Χανίων

Υγρός στίβος 9 Μαρτίου 2023, 11:19

Δύο υποψήφιοι βουλευτές από το Νομό Χανίων του ΚΚΕ και κλιμάκιο του κόμματος βρέθηκε στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

KTEO Κρήτης

Πρόκειται για τους υποψήφιους βουλευτές, Αλέκο Μαρινάκη και Μίλτο Κλωνιζάκη, οι οποίοι και συζήτησαν με τον πρόεδρο του ΝΟΧ, Γιάννη Χίνο και μέλη του ΔΣ για το πού βρίσκεται η φάση της δημοπράτησης του κολυμβητηρίου.

Η ενημέρωση από τον ΝΟΧ:

Την επίσκεψη κλιμακίου από το ΚΚΕ το οποίο αποτελούταν από τους υποψηφίους βουλευτές του Νομού Χανίων, Αλέκο Μαρινάκη και Μίλτο Κλωνιζάκη δέχτηκε στα γραφεία του ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Στη συζήτηση που υπήρξε με τον πρόεδρο, Γιάννη Χίνο και τα άλλα μέλη του ΔΣ στο επίκεντρο βρέθηκε το θέμα της ανακατασκευής του κολυμβητηρίου, με τα στελέχη του ΚΚΕ να ρωτούν για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η διαδικασία. Αυτό που τονίστηκε, είναι πως έχει αποσταλεί επιστολή προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ώστε να γνωστοποιηθεί το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η υλοποίηση της δημοπράτησης ενώ από ‘κει και πέρα επισημάνθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εγκατάσταση.

Οπως και στους άλλους πολιτικούς φορείς που έχουν παρευρεθεί στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου έγινε μια μεγάλη αναφορά για το πώς δουλεύει και πορεύεται το σωματείο, καταφέρνοντας παρά τις αντιξοότητες να έχει πολύ μεγάλες αγωνιστικές διακρίσεις σε όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί.

Rabona ad