Κλειστά τα γραφεία της ΕΠΣΧ λόγω… επετείου

Γενικά Θέματα - Τοπικό 4 Ιουλίου 2017, 12:29

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα γραφεία της ΕΠΣ Χανίων αλλά και όλων των Ενώσεων της Ελλάδας θα παραμείνουν κλειστά την 4η Ιουλίου, λόγω της ετήσιας αργίας που καθιέρωσε η ΕΠΟ για το "έπος" της Πορτογαλίας.

13 χρόνια συμπληρώθηκαν από την κορυφαία στιγμή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και από τη νίκη με 1-0 στον τελικό απέναντι στην οικοδέσποινα Πορτογαλία με το γκολ του Χαριστέα, που χάριζε στη χώρα μας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2004. Από τότε η ΕΠΟ έχει ορίσει ως ετήσια αργία για το ελληνικό ποδόσφαιρο την 4η Ιουλίου.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΠΣΧ ενημερώνει ότι για λίγες ημέρες αναπροσαρμόζεται το ωράριο λειτουργίας των γραφείων της λόγω άδειας υπαλλήλου.

Η ανακοίνωση:

Η Ε.Π.Σ. Χανίων ανακοινώνει ότι την Τρίτη 4 Ιουλίου 2017 τα γραφεία της Ενώσεως θα είναι κλειστά, μετά από σχετική απόφαση της Ε.Π.Ο., λόγω της ετήσιας αργίας της 4ης Ιουλίου, ημερομηνίας κατά την οποία η Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου είχε κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2004, στην Πορτογαλία.
Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 3 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 7 Ιουλίου θα λειτουργούν από 08.00-16.00 λόγω άδειας υπαλλήλου.

 

karta antonis garden