“Κλείνει” η εκκρεμότητα στο Παγκρήτιο

Κύπελλο Ελλάδος | 14 Νοεμβρίου 2018, 12:53

Ο Εργοτέλης υποδέχεται στις 3 το μεσημέρι τον ΠΑΟΚ στο Παγκρήτιο Στάδιο, σε εξ αναβολής παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική του 4ου Ομίλου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και άπαντες είναι παρόντες. Θα προσπαθήσει, έτσι, να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο και να διεκδικήσει τις πιθανότητες του για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Λουτσέσκου έχει πολλές απουσίες, αφού λείπουν οι διεθνείς, όμως και πάλι έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση. Τη συνάντηση θα διευθύνει ο Κουμπαράκης από τη Θράκη, πρώτος βοηθός θα είναι ο Χατζηνάκος από τη Δράμα και δεύτερος ο Πάγκαλος από το Λασίθι.

Η αποστολή του Εργοτέλη: Καλογεράκης, Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Οικονόμου, Πάτας, Γιακούμπου, Βουτσάς, Κοζορώνης, Μπρους, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Έφορντ, Καπνίδης, Ιατρούδης, Ροβίθης, Σταθόπουλος

Οι 18 του ΠΑΟΚ: Ρέι, Γλύκος, Μάτος, Κίτσιου, Κρέσπο, Μαλεζάς, Χατσερίδης, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Άκπομ, Μπαλογιάννης, Τζοβάρας, Τσιγγάρας.

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad