Κισσαμικός: Ο καυτός μήνας Δεκέμβρης

Αντώνης Μουντάκης | 6 Δεκεμβρίου 2016, 19:45

Μπορεί μια ομάδα της Football League να δώσει χωρίς προβλήματα πέντε αγώνες σε διάστημα δύο εβδομάδων και μάλιστα όταν 4 περίπου μήνες έχει δώσει μόλις πέντε επίσημους;

 

Το ερώτημα θα απαντηθεί στις 21 Δεκεμβρίου, όταν ο Κισαμικός θα έχει ολοκληρώσει μια πεντάδα αγώνων σε διάστημα μόλις 15 ημερών…
Τα γνωστά προβλήματα οργάνωσης και λειτουργίας της δεύτερης στη τάξη εθνική κατηγορία, όπως ήταν φυσικό, δημιούργησε πολλά προβλήματα στον προγραμματισμό των ομάδων που για μήνες ήταν στο… ζέσταμα και τώρα καλούνται να δίνουν αγώνα κάθε τρεις μέρες.
Από όλες τις ομάδες της Football League η πιο φορτωμένη είναι αυτή του Κισαμικού που θα δώσει και τον εξ’ αναβολής αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο. Έτσι, από αύριο Τετάρτη 7/12 μέχρι την Τετάρτη 21/12 θα δώσει πέντε αγώνες, τρεις για το πρωτάθλημα και δύο για το Κύπελλο.

Το θετικό για τον Κισαμικό είναι ότι οι τέσσερις από τους πέντε αγώνες είναι εντός έδρας κι έτσι θα γλιτώσει τουλάχιστον την ταλαιπωρία των μετακινήσεων. Συγκεκριμένα θα δώσει τρεις συνεχόμενους αγώνες σε Μάλεμε ή Περιβόλια (με Πανιώνιο και Λεβαδειακό για το κύπελλο και ενδιάμεσα με την Σπάρτη για το πρωτάθλημα), στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην Καρδίτσα και θα κλείσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για 2016 φιλοξενώντας τον Αιγινιακό.
Ωστόσο, η εορταστική διακοπή θα είναι φέτος λιγότερη αφού με το λυκαυγές του νέου έτους (4/1) θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα και τέσσερις μέρες αργότερα θα ταξιδέψει στη μακρινή Μυτιλήνη για να αντιμετωπίσει την Καλλονή.

Το πρόγραμμα του Κισαμικού
Να δούμε το πρόγραμμα του Κισαμικού μέχρι την Κυριακή 8 Ιανουαρίου.
Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου: Κισαμικός – Πανιώνιος (κύπελλο Ελλάδας – Μάλεμε)
Σάββατο 10 Δεκεμβρίου: Κισαμικός – Σπάρτη (Περιβόλια)
Τρίτη 13 Δεκεμβρίου: Κισαμικός – Λεβαδειακός (κύπελλο Ελλάδας – Μάλεμε)
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου: Αναγέννηση Καρδίτσας – Κισαμικός (Καρδίτσα)
Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου: Κισαμικός – Αιγινιακός (Περιβόλια ή Μάλεμε)
Τετάρτη 4 Ιανουαρίου: Κισαμικός – Απόλλων (Περιβόλια ή Μάλεμε)
Κυριακή 8 Ιανουαρίου: Καλλονή – Κισαμικός (Μυτιλήνη)

*Εκτός των αγώνων που θα γίνονται Σαββατοκύριακα, αγωνιστική δράση μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα έχουμε τις εξής Τετάρτες: 21 Δεκεμβρίου (7η αγωνιστική), 4 Ιανουαρίου (8η αγωνιστική), 18 Ιανουαρίου (11η αγωνιστική), 1 Φεβρουαρίου (14η αγωνιστική), 22 Φεβρουαρίου (18η αγωνιστική), 22 Μαρτίου (23η αγωνιστική).

karta antonis garden