ΧΑΝΙΑ

Ανοιχτές οι "κεραίες" της ΠΑΕ για τα σενάρια για αναδιάρθρωση

Ανοιχτές τις κεραίες της για το ενδεχόμενο σενάριο της αναδιάρθρωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει η διοίκηση της ΠΑΕ Χανιά. Ειδικότερα, η προσπάθεια αφορά στο να θωρακιστούν τα συμφέροντα της ομάδας σε μια χρονιά που όπως φαίνεται, είναι χαμένη...

Τις τελευταίες ημέρες όπως είναι γνωστό, η φημολογία σχετικά με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών και συγκεκριμένα των δύο κορυφαίων πρωταθλημάτων, τη Σούπερ Λιγκ 1 και τη Σούπερ Λιγκ 2, φουντώνουν. Τα Χανιά στην προκειμένη περίπτωση έχουν τη δυνατότητα από αγωνιστικής πλευράς, ή τουλάχιστον είχαν μέχρι πρόσφατα, όλες τις περγαμηνές για να διεκδικήσουν μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις και ειδικότερα τη δεύτερη, μιας και η πρώτη φαινόταν ότι είχε καταληφθεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί αυτή τη στιγμή σαν ενδεχόμενο, ακόμα και μια αναδιάρθρωση, παρ’ όλα αυτά το ζήτημα για τα Χανιά είναι να προασπίσουν τα συμφέροντα τους για να διεκδικήσουν αυτό που υπό άλλες συνθήκες έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν στο γήπεδο. Το θέμα είναι μείζον, εξαιρετικά σημαντικό και μένει να φανεί τι βάση θα μπορούσε να έχει σε λίγο καιρό από τώρα. Σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση της ΠΑΕ Χανιά είναι ενήμερη για όλες τις εξελίξεις που προκύπτουν, ειδικότερα ο πρόεδρος, Αντώνης Ροκάκης, βρίσκεται σε διαδικασία να ενημερώνεται συνεχώς γι' αυτό το πολύ ευαίσθητο θέμα και όταν κι εφόσον προκύψει η κατάλληλη στιγμή, η ΠΑΕ θα τοποθετηθεί, εάν χρειαστεί.

Φυσικά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, όπως μεταξύ άλλων να ολοκληρωθεί τελικά η σεζόν με το να διεξαχθούν τα ματς που απομένουν.

karta antonis garden