ΧΑΝΙΑ

Πέντε χρόνια χωρίς τον Αντ. Χατούπη - Οι αναρτήσεις από τους blue boys

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται από την ημέρα που ο Αντώνης Χατούπης "πέταξε" για την γειτονιά των αγγέλων. Ο τυμπανιστής των blue boys "έφυγε" σε ηλικία 31 ετών, στις 27 Μαρτίου 2015.

Η είδηση του θανάτου του Αντώνη Χατούπη προκαλεί εκείνη την ημέρα σοκ στον Α.Ο. Χανιά και γενικότερα στο χανιώτικο ποδόσφαιρο. Ειδικότερα, για το θέμα αυτό, η ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά προχωρά στην εξής ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια την οικογένεια και στους οικείους του Αντώνη Χατούπη ο οποίος έφυγε πρόωρα από την ζωή. Ο Αντώνης, ήταν από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της ομάδος μας και μέλος των οργανωμένων φίλων της λέσχης των Blue-boys. Το πάθος και η φωνή του θα μας λείψουν. Καλό ταξίδι Αντώνη για μας θα είσαι πάντα στην κερκίδα να τραγουδάς και να δίνεις τον ρυθμό με το τύμπανο».

Σήμερα, πέντε χρόνια μετά, οι φίλοι και συνοδοιπόροι του στην κερκίδα με διαδοχικές αναρτήσεις στα σόσιαλ μίντια σημειώνουν ότι δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ. Θα πρέπει να σημειωθεί κιόλας ότι από εκείνη την τραγική μέρα υπάρχει συγκεκριμένο σύνθημα που ακούγεται κάθε φορά στους αγώνες, πλέον, της ομάδας των Χανίων στη μνήμη του Αντώνη Χατούπη.

Ο Αντώνης Χατούπης ήταν από τους φιλάθλους του ΑΟΧ που έδιναν το "σήμα" στην κερκίδα, δημιουργώντας ρυθμό με το τύμπανο του. Πέντε χρόνια μετά, η θύμηση του παραμένει το ίδιο έντονη...

 

karta antonis garden