ΧΑΝΙΑ

"Πρέσινγκ" Αμανατίδη για συνεργασία με την ΠΑΕ Χανιά

Στην ευχέρεια του προέδρου της ΠΑΕ Χανιά, Αντώνη Ροκάκη, προκειμένου να τον χρησιμοποιήσει για τις ανάγκες της ομάδας βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό ο Βασίλης Αμανατίδης.

Ουσιαστικά ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Πλατανιά έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του προκειμένου να εμπλακεί στην ΠΑΕ και σε κάθε περίπτωση να αποτελέσει συνεργάτη του κ. Ροκάκη.

Οι πληροφορίες αυτές μπορούν να θεωρούνται έγκυρες σε κάθε περίπτωση, ενώ τα θετικά λόγια σχόλια που απέσπασε ο "ισχυρός άνδρας" της ΠΑΕ Χανιά από τον Βασίλη Αμανατίδη σίγουρα δεν είναι τυχαία, αφού εδώ και καιρό ουσιαστικά παρατηρείται "πρέσινγκ" από την πλευρά του προκειμένου να επιτευχθεί συνεργασία.

Σε πρώτη φάση, αυτή τη στιγμή, όπως παρατήρησε και ο ίδιος άλλωστε στην τηλεοπτική του συνέντευξη, συμμετέχει ως τρίτος παρατηρητής, προσπαθώντας να προσεγγίζει αντικειμενικά, όπως τόνισε, την αγωνιστική εικόνα και γενικότερα τη λειτουργία της ομάδας. Αλλωστε τα τελευταία παιχνίδια τα παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Αμανατίδης είχε δώσει το παρών και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Από ‘κει και πέρα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι τουλάχιστον σε αυτό το στάδιο της χρονιάς δεν υπάρχει πρόθεση από την ΠΑΕ Χανιά για συνεργασία και μένει να φανεί τι θα μπορούσε ενδεχομένως να συμβεί αργότερα, στο μέλλον.

karta antonis garden