ΧΑΝΙΑ

Εγιναν τα διαγνωστικά τεστ - Ετοιμα για επιστροφή τα Χανιά

Οι ποδοσφαιριστές των Χανίων μετρούν αντίστροφα πλέον για την επιστροφή στις προπονήσεις, έπειτα από τα διαγνωστικά τεστ στα οποία υποβλήθηκαν.

Ποδοσφαιριστές, προπονητές και το υπόλοιπο επιτελείο της ομάδας υποβλήθηκαν στις απαραίτητες εξετάσεις και παράλληλα έγινε απολύμανση στο προπονητήριο της Μοναχής Ελιάς για την επιστροφή στις προπονήσεις. 

Αρχικά θα ξεκινήσουν οι ατομικές προπονήσεις, σε γκρουπ 6-8 παικτών, ενώ αναμένεται η έγκριση της Κυβέρνησης στο αίτημα για την έναρξη των ομαδικών.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ έχει ως εξής:

Διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό - Απολύμανση στη Μοναχή Ελιά

Η ομάδα μας τηρώντας όσα προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού προχώρησε στις απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις για τον κορωνοϊό.

Οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και το υπόλοιπο επιτελείο της ΠΑΕ Χανιά υποβλήθηκαν στις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή (22/05).

Παράλληλα η ομάδα μας προχώρησε στην απαραίτητη απολύμανση στους χώρους του προπονητικού κέντρου της Μοναχής Ελιάς και πλέον είναι έτοιμη για την επιστροφή στις προπονήσεις, αρχικά σε γκρουπ παικτών (6-8 ατόμων) και εν αναμονή της έγκρισης από την Κυβέρνηση για την έναρξη των ομαδικών προπονήσεων.

 

karta antonis garden