ΧΑΝΙΑ

Γ. Αμανατίδης: Γίνεται τρομερή δουλειά στα Χανιά

Ο Γιώργος Αμανατίδης για μία ακόμη φορά σε μέσο πανελλήνιας εμβέλειας εκθείασε τη δουλειά που γίνεται στο Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μίλησε στο "ΦΩΣ" για τις "ερυθρόλευκες" αναμνήσεις του και μέσα στη συζήτηση προέκυψε νέα αναφορά του στον ρόλο του τεχνικού συμβούλου που έχει στο Δίκτυο Ακαδημιών.

Οπως χαρακτηριστικά είπε γίνεται τρομερή δουλειά με στόχο να μπουν τα θεμέλια ώστε η ομάδα στο μέλλον να έχει παίκτες από τα Χανιά και απ' όλη την Κρήτη.

Η αναφορά για το Δίκτυο της ΠΑΕ Χανιά, που ο ίδιος αρέσκεται να την αναφέρει ως ΑΟ Χανιά, έγινε έπειτα από την ερώτηση για το πόσα χρόνια ασχολείται με τις μικρές ηλικίες.

Αναλυτικά η απάντησή του ήταν η εξής: «Από την πρώτη μέρα που σταμάτησα το ποδόσφαιρο ως σήμερα. Ήμουν 12 χρόνια στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού στο Ρέντη, αν βάλεις και τα 10 χρόνια που ήμουν παίκτης του Ολυμπιακού, είναι 22 χρόνια στον Ολυμπιακό, μία ζωή ολόκληρη. Και τώρα έχω την Ακαδημία στον Άλιμο με πολλά παιδιά, και είμαι τεχνικός σύμβουλος στις Ακαδημίες του Α.Ο Χανιά που γίνεται τρομερή δουλειά και βάζουν τα θεμέλια να έχει η ομάδα στο μέλλον παίκτες από το νομό Χανίων και από όλη την Κρήτη. Από τα 28 μου κιόλας, ενώ έπαιζα ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό, σκεφτόμουν τι θα κάνω όταν σταματήσω, και είχα αποφασίσει ότι θέλω μόνο να ασχολούμαι με νέα παιδιά. Και έγραφα από τότε και σημείωνα όλα τα καλά που μαθαίναμε από κάθε προπονητή στον Ολυμπιακό».

 

 

karta antonis garden