ΧΑΝΙΑ

Κορυφώνεται η προετοιμασία για την "καυτή" έξοδο

Τα Χανιά έχουν μπροστά τους το παιχνίδι - πρόκληση με τον Απόλλωνα Σμύρνης και βαδίζουν προς την ολοκλήρωση της προετοιμασίας τους. 

Προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Αλέκο Βοσνιάδη και το μόνο που μένει είναι να φανεί σε τι κατάσταση είναι οι ποδοσφαιριστές που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, λόγω προβλημάτων τραυματισμών, τις προηγούμενες ημέρες. Από αυτούς όλοι έκαναν κανονικά προπόνηση την Πέμπτη (16/01), με τον Χύσι απλά να μένει προληπτικά εκτός στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης. Εκτός είναι ο Καραγεώργης, που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. 

Η ενημέρωση των Χανίων έχει ως εξής:

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (19/01, 15:00), με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (16/01) περιείχε ασκήσεις συναρμογής, ταχυδύναμη με τελειώματα φάσεων και παιχνίδια μικρών σχέσεων και συμμετείχαν σε αυτό όλοι οι ποδοσφαιριστές, με εξαίρεση τον Καραγεώργη.

Το μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος "έβγαλε" ο Χύσι που έμεινε προληπτικά εκτός μόνο στο τελευταίο σκέλος της προπόνησης.