ΧΑΝΙΑ

Συνεχίζονται οι δράσεις του Δικτύου Ακαδημιών

Aκόμα ένα τριήμερο δράσεων υπήρξε για το δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά, με τον Γιώργο Αμανατίδη να δίνει για μία ακόμα φορά το παρών στα Χανιά.

Ο τεχνικός σύμβουλος του δικτύου βρέθηκε από τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου μέχρι και την Τετάρτη 15/1. Στο πλαίσιο της παρουσίας του είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τις προπονήσεις των ομάδων και να δει την πρόοδο των παιδιών.

Αρχικά τη Δευτέρα βρέθηκε μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Βασίλη Παπαδάκη σε Αγίους Αποστόλους και Χαρωδιά για τις Κ19 των Χανίων και την Ακαδημία Θησέα-ΑΟΠ.

Την Τρίτη ακολούθησε η επίσκεψή του στο Καστέλι για τον Κισσαμικό και την Τετάρτη στα Καθιανά για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου.

Αξίζει να αναφερθεί η παρουσία του Αμανατίδη και στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, με τα οποία μοιράστηκε ευχάριστες στιγμές για αρκετές ώρες.

amanatidis 3

Thiseas diktyo.jpg1

Η ενημέρωση της ΠΑΕ για την επίσκεψη στις ομάδες αλλά και τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ:

 

Το Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά συνεχίζει ακάθεκτο τις δράσεις του, με νέες επισκέψεις σε Χαρωδιά (Ακαδημία Θησέας-ΑΟ Περιβολίων), Αγ. Αποστόλους (Κ19 ΠΑΕ Χανιά), Καστέλι (Ακαδημία Κισσαμικός-Νέος Κισσαμικός) και Καθιανά (Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωηρίου – Πανακρωτηριακός, ΕΘΚ και Λέοντες).

Την περασμένη Δευτέρα (13/01) ο τεχνικός σύμβουλος Γιώργος Αμανατίδης και ο τεχνικός διευθυντής Βασίλης Παπαδάκης βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί η Ακαδημία Θησέας-ΑΟ Περιβολίων, στη Χαρωδιά. Ο Γ. Αμανατίδης πήρε μάλιστα μέρος στην προπόνηση των ομάδων Κ10 και Κ12 με τα παιδιά να απολαμβάνουν κάθε στιγμή αυτής της εμπειρίας. Στη συνέχεια μαζί με τον Β. Παπαδάκη είχαν επαφές με τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας Θησέας-ΑΟΠ Σταύρο Λάκκα και τους προπονητές Δημήτρη Κελάκη, Γιώργο Κατωτικίδη και Νίκο Βουρδουμπά. Υπενθυμίζεται ότι από την Τετάρτη (15/01) επίσημα η Ακαδημία Θησέας-ΑΟΠ εντάχθηκε στο Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά.

Πριν από την επίσκεψη στη Χαρωδιά είχε προηγηθεί η παρουσία των Γ. Αμανατίδη και Β. Παπαδάκη στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων για την προπόνηση της ομάδας Κ19 της ΠΑΕ Χανιά, η οποία ως γνωστό συμμετέχει στο πρωτάθλημα Νέων της Super League 2 με μέσο όρο ηλικίας του ρόστερ κάτω από τα 17 χρόνια.

Μία ημέρα μετά (14/01) ο Γιώργος Αμανατίδης και ο Βασίλης Παπαδάκης επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Κισσαμικός-Νέος Κισσαμικός στο Καστέλι, όπου παρακολούθησαν αλλά και πήραν μέρος στις προπονήσεις των τμημάτων Κ4-Κ6-Κ8-Κ10-Κ12 και Κ14. Οι δυο τους είχαν επαφή καθ’ όλη τη διάρκεια των προπονήσεων με τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας Χρήστο Πελέκη, τους προπονητές Θοδωρή Μπατιστάκη, Κατερίνα Μυλωνάκη και Γιώργο Σημαντηράκη, αλλά και μετά το τέλος των προπονήσεων με τον επικεφαλής της Ακαδημίας Αντώνη Σταθόπουλο.

Ο κύκλος των επισκέψεων έκλεισε την Τετάρτη (15/01) με την παρουσία του Γιώργου Αμανατίδη στα Καθιανά για επίβλεψη των προπονήσεων των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου (Πανακρωτηριακός, ΕΘΚ, Λέοντες), στις οποίες επίσης τεχνικός διευθυντής είναι ο Βασίλης Παπαδάκης.

amanatidis10

 

Τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ επισκέφτηκε για μία ακόμη φορά ο τεχνικός σύμβουλος του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά Γιώργος Αμανατίδης.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στα Χανιά για το νέο τριήμερο δράσεων του Δικτύου ο Γ. Αμανατίδης επισκέφτηκε το παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ και πέρασε λίγες ευχάριστες στιγμές με τα παιδιά.

Ο τεχνικός σύμβουλος του Δικτύου έπαιξε με τα παιδιά, πέρασε λίγες ώρες μαζί τους και μοιράστηκε ποδοσφαιρικά “μυστικά”.

Η ΠΑΕ Χανιά, μέσω και του κοινωνικού της προγράμματος “Δώσε πάσα στη Ζωή”, δείχνει τη στήριξή της στα ιδρύματα των Χανίων σε κάθε ευκαιρία και θα συνεχίσει να κάνει το ίδιο.

 

 

karta antonis garden