ΧΑΝΙΑ

"Χ"αμενη ευκαιρία για το "2"! Φωνές για πέναλτι στο τέλος

Τα Χανιά απώλεσαν αρκετές ευκαιρίες και φωνάζουν και για πέναλτι που δε δόθηκε στον Παπαχρήστο στο 86', με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος στην έδρα του Καραϊσκάκη Αρτας.

Ο Κουσκουνάς απώλεσε σημαντικές ευκαιρίες για τα Χανιά με τον Μέλκα να του αρνείται το γκολ σε πολλές περιπτώσεις.

Από την άλλη, ο Κουτζαβασίλης είχε μια σπουδαία επέμβαση σε προσπάθεια του Κυβελίδη και μια θετική επέμβαση στο δεύτερο ημίχρονο πάνω στον ίδιο παίκτη. Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι στο 12' σε φάουλ του Μέτσε.

Σε κάθε περίπτωση, ένα ακόμα παιχνίδι μακριά από τα Χανιά ολοκληρώνεται θετικά για τον Αλέκο Βοσνιάδη και τους παίκτες, που παραμένουν αήττητοι, έχοντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Ο δε βαθμολογικός συντελεστής είναι πλέον στους 8 βαθμούς.

Οι φάσεις του αγώνα

5' Κόρνερ του Παπαχρήστου κεφαλιά του Τζιώρα απομάκρυνε ο Καπίας.
7' Σπουδαία απόκρουση του Κουτζαβασίλη σε κεφαλιά του Κυβελίδη. Κόρνερ του Ψιάνου κεφαλιά του Μασούρα άουτ.
9' Από φάουλ του Δημητριάδη η μπάλα βρίσκει σε αμυνόμενο και φεύγει δίπλα από την εστία.
12' Δοκάρι για τον Καραϊσκάκη σε εκτέλεση φάουλ του Μέτσε.
20' Μπαλιά του Σωτηράκου σουτ του Κουσκουνά πάνω από την εστία η μπάλα.
35' Κόρνερ από τον Δημητριάδη κεφαλιά του Σελινιωτάκη άουτ.
38' Σέντρα του Κάσσου κεφαλιά του Τζιώρα άουτ.
42' Απίστευτη χαμένη ευκαιρία με τον Κουσκουνά εξ επαφής να κάνει την προβολή και να στέλνει την μπάλα άουτ μετά από σέντρα του Παπαχρήστου. Προηγήθηκε εντυπωσιακή ατομική ενέργεια του Τζιώρα.
45' Νέα μεγάλη ευκαιρία από σέντρα του Δημητριάδη η μπάλα περνάει για τον Κουσκουνά το σουτ του οποίου αποκρούει εντυπωσιακά ο Μέλκα.
57' Σουτ του Χατζηστραβού η μπάλα κοντράρει και καταλήγει κόρνερ. Κόρνερ του Ψιάνου κεφαλιά του Καπία άουτ.
73' Ευκαιρία για τον Καραϊσκάκη με τον Κουτζαβασίλη να σταματάει την προσπάθεια του Κυβελίδη τον οποίο παρεμπόδισε και ο Σελινιωτάκης και στη συνέχεια στη δεύτερη προσπάθειά του ο παίκτης των γηπεδούχων έστειλε την μπάλα πλάγια.
77' Μεγάλη ευκαιρία. Από βολέ του Κουτζαβασίλη και κεφαλιά του Ναζλίδη ο Κουσκουνάς στην πλάτη της άμυνας προσπάθησε να "κρεμάσει" τον Μέλκα, που μπλόκαρε.
87' Δεν δίνεται πέναλτι σε σπρώξιμο πάνω στον Παπαχρήστο.
88' Κεφαλιά του Μασούρα άουτ.
90+3' Μεγάλη ευκαιρία με τον Ναζλίδη κοντράρει η μπάλα και μπλοκάρει ο Μέλκα

Διαιτητής: Πανυτσίδης (Κοζάνης). Βοηθοί: Φράγιος (Μακεδονίας) - Φαλτάκας (Γρεβενών). 4ος διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)

Κίτρινες κάρτες: Σελινιωτάκης (25'), Κυβελίδης (25'), Τσούτσης (48'), Μουμίν (51'), Σωτηράκος (56'), Κούστα (85')

Καραϊσκάκης (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Μέλκα, Καπίας, Παναγιώτου, Χατζηστραβός, Ψιάνος, Μέτσε, Μασούρας, Βλάχος, Παπανίκου, Κυβελίδης (78' Κούστα), Καψάλης (64' Τσούτσης).

Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Σελινιωτάκης, Σωτηράκος, Κάσσος, Παπαχρήστος, Μουμίν, Παναγιωτούδης (85' Χύσι), Δημητριάδης (64' Λεοζίνιο), Τζιώρας (64' Ναζλίδης), Κουσκουνάς.

karta antonis garden