ΧΑΝΙΑ

Πρώτη συγκέντρωση και πρώτο φιλικό για τη Chania FC Elite Team 2006

Σε αγωνιστική δράση βρίσκεται πλέον η επίλεκτη ομάδα των Χανίων για γεννηθέντες ποδοσφαιριστές το 2006, καθώς έδωσε το πρώτο φιλικό απέναντι στη Μικτή Χανίων.

Οπως αναφέρει η ΠΑΕ σε σχετικό δελτίο Τύπου, η πρώτη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε αρχικά τη Δευτέρα στη Μοναχή Ελιά, οπότε έγινε η πρώτη προπόνηση, παρουσία του τεχνικού συμβούλου, Γιώργου Αμανατίδη και του τεχνικού διευθυντή, Βασίλη Παπαδάκη. Ακολούθησε την Τρίτη το πρώτο φιλικό κόντρα στη Μικτή Κ14 της ΕΠΣ Χανίων, το οποίο παρακολούθησε, μεταξύ άλλων, ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

Η επίλεκτη ομάδα γεννηθέντων ποδοσφαιριστών του 2006 από το Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά είχε την πρώτη της αγωνιστική δραστηριότητα το διήμερο 18-19 Νοεμβρίου.

Οι επιλεγμένοι ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες που μετέχουν στο Δίκτυο πραγματοποίησαν τη Δευτέρα (18/11) την πρώτη τους συγκέντρωση στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ Χανιά στη Μοναχή Ελιά, όπου είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν σε φυσικό χλοοτάπητα, υπό τις οδηγίες του τεχνικού συμβούλου Γιώργου Αμανατίδη και του τεχνικού διευθυντή Βασίλη Παπαδάκη, ξεκινώντας με αυτό τον τρόπο τη διαδικασία της εξατομικευμένης προπόνησης, με στόχο τη βελτίωση και την εξέλιξή τους.

Την Τρίτη (19/11) η Chania FC – Elite Team 2006 έδωσε φιλικό παιχνίδι με τη Μικτή ομάδα Κ14 της ΕΠΣ Χανίων.

Τόσο στην προπόνηση, όσο και στο φιλικό, το “παρών” έδωσαν ο προπονητής της ΠΑΕ Χανιά Αλέκος Βοσνιάδης, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του, καθώς και μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ.

Υπενθυμίζεται ότι οι ομάδες ελίτ που θα δημιουργηθούν (για ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2006-2007-2008) θα ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο και θα υπάρχουν και δραστηριότητες εκτός νομού (συμμετοχή σε τουρνουά – καμπ κ.α.).

karta antonis garden