ΧΑΝΙΑ

Με παιδιά της Κ19 οι προπονήσεις (pics)

Με τη συμμετοχή παικτών από την ομάδα Κ19 συνεχίζονται οι προπονήσεις στον ΑΟΧ/Κισσαμικό. 

Οπως και κατά τη διάρκεια της σεζόν έτσι και τώρα, εκτός από τους "μόνιμους" Νικολακάκη, Καμμένη και Τραχίλη, στις προπονήσεις συμμετέχουν ακόμη ο τερματοφύλακας Αθανασίου και οι Γιαπιντζάκης, Μπερντίος, Σκουλάς, Ψαράκης και Κουκούλης. 

Proponisi 14 5

Ελλείψει του Αλέκου Βοσνιάδη, αλλά και του Λάζαρου Βαρδάκη, που βρίσκονται στο εξωτερικό, οι προπονήσεις αυτές τις μέρες γίνονται υπό τις οδηγίες των Θάνου Χατζηαθανασίου και Ηλία Παπαθανασίου. 

GKs

Η ενημέρωση της ομάδας έχει ως εξής:

Με την παρουσία παικτών από την ομάδα Κ19 συνεχίζονται οι προπονήσεις για την ομάδα μας, στις εγκαταστάσεις της Μοναχής Ελιάς.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (14/05) έγινε υπό τις οδηγίες των Θάνου Χατζηαθανασίου και Ηλία Παπαθανασίου και περιλάμβανε αγωνιστικά παιχνίδια ειδικής αντοχής.

Από την Κ19 συμμετείχαν στην προπόνηση ο τερματοφύλακας Αθανασίου και οι Γιαπιντζάκης, Μπερντίος, Σκουλάς, Ψαράκης, Κουκούλης και Καμμένης, με τον τελευταίο να μετέχει σχεδόν από την αρχή της σεζόν σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας, ενώ σε καθημερινή βάση συμμετείχαν (και συνεχίζουν) από το καλοκαίρι οι Νικολακάκης και Τραχίλης.

Η επόμενη προπόνηση είναι το απόγευμα της Πέμπτης (16/05), αφού την Τετάρτη δόθηκε ρεπό.

Karageorgis Gini

Toli Zioulis Nikolakakis Arnarellis

Tim paiktes

Saliakas Giapintzakis

 

karta antonis garden