ΧΑΝΙΑ

Εφυγε για Βουλγαρία ο Βοσνιάδης

Η Βουλγαρία είναι ο επόμενος σταθμός για τον Αλέκο Βοσνιάδη. Ο τεχνικός του ΑΟΧ/Κισσαμικού επέστρεψε από την Ισπανία γεμάτος σημειώσεις, αλλά βρίσκεται ήδη στη γειτονική χώρα έτσι ώστε να παρακολουθήσει τον τελικό Κυπέλλου αλλά και δύο προπονητικά κέντρα.

Ο Βοσνιάδης αναμένεται συγκεκριμένα να βρεθεί την Τετάρτη το απόγευμα στον τελικό ανάμεσα στις δύο ομάδες της Φιλιππούπολης, τη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ και την Μπότεφ Πλόβντιβ, δίνοντας έτσι συνέχεια μετά τα δύο παιχνίδια που παρακολούθησε από κοντά στην Ισπανία, ανάμεσα σε Ταραγόνα-Μαγιόρκα και Μπαρτσελόνα Β-Χέρκουλες.

Από εκεί και πέρα, ο Βοσνιάδης θα επιβεβαιώσει από κοντά σε τι κατάσταση βρίσκονται δύο προπονητικά κέντρα στη Βουλγαρία, καθότι είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί εκεί η καλοκαιρινή προετοιμασία για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό.

Σε ό,τι αφορά, τώρα, τους παίκτες που είδε και σημείωσε στο μπλοκάκι του, αυτό που αναμένεται είναι να γνωστοποιήσει τις απόψεις του στη διοίκηση και ειδικότερα στον πρόεδρο, Αντ. Ροκάκη, για να προχωρήσουν στη συνέχεια οι όποιες εξελίξεις. Απαραίτητο να σημειωθεί βέβαια ότι οι Ισπανοί παίκτες δεν είναι καθόλου "φτηνοί" και αυτό είναι ένα ζήτημα που θα πρέπει να τονιστεί εν όψει των σχετικών κινήσεων που θα μπορούσαν να γίνουν το επόμενο διάστημα. 

karta antonis garden