ΧΑΝΙΑ

Επιτακτική ανάγκη η νίκη στα Σπάτα

Αγώνας-επιβίωσης είναι αυτός που δίνει στα Σπάτα, απέναντι στον Αήττητο, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός, αφού δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών.

Από νωρίς "άρχισαν" οι "τελικοί" για τη χανιώτικη ομάδα, που βρίσκεται στην τελευταία θέση μαζί με τον αντίπαλό της (που έχει ματς λιγότερο) και μοιάζει γι' αυτήν επιτακτική ανάγκη η νίκη.

Το ματς παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες, αφού ο Αήττητος Σπάτων έχει προχωρήσει σε αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του, ενώ και αυτός "καίγεται" για τους βαθμούς. Είναι ενδεικτικό ότι στην αποστολή βρίσκονται μόλις 16 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι πέντε δεν έχουν καταγράψει κάποια συμμετοχή.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης έχει στη διάθεσή του για πρώτη φορά τον Κουσκουνά, που δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ εκτός υπενθυμίζεται ότι είναι οι τραυματίες Σάλιακας, Καραγεώργης και ο τιμωρημένος Σελινιωτάκης.

Η 19άδα με την οποία βρίσκεται στην Αθήνα ο ΑΟΧ/Κισσαμικός είναι η εξής: Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος, Αρναούτογλου, Σισέ, Τόλι, Ζιούλης, Φαζός, Παπαχρήστος, Τεγούσης, Γκίνη, Μουμίν, Σιμόν, Αρναρέλλης, Καραγιάννης, Χαλκιαδάκης, Βρεττός, Αποστολόπουλος, Ρίσκι, Κουσκουνάς.

Από την άλλη στη διάθεση του Πέτρου Δημητρίου επιστρέφει ο Μάγκας, ενώ στην αποστολή βρίσκονται οι εξής: Κοκκαλάς (10 συμμετοχές), Τσέλιος, Σπυρόπουλος (10 - 1 γκολ), Αμπάρα (1), Χατζηϊωαννίδης (5), Κολλαράς (8), Τσαλάκου, Κασνέτση (9), Σιάννης, Λάμπρου (3), Αντερσον (1), Κοκκόρης, Σταματάκης (9), Μάγκας (8), Παστελόπουλος, Κατσέρης.

Η ΤΡΙΑΔΑ

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Λάμπρος Μπεκιάρης από την Καρδίτσα, με βοηθούς τους Γιώργο Στεφανή και Λευτέρη Βογιατζή, από την ίδια Ενωση. Χρέη τέταρτου διαιτητή θα εκτελέσει ο Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών), με παρατηρητή διαιτησίας τον Γιώργο Κωστάκο από τον Πειραιά.