ΧΑΝΙΑ

Ξανά στο ίδιο γήπεδο πατήρ και υιός Βοσνιάδης!

Ιδιαίτερο είναι το παιχνίδι του ΑΟΧ/Κισσαμικού με τον Ηρακλή στα Περιβόλια το Σάββατο, καθώς θα τεθούν μία ακόμα φορά αντιμέτωποι ο Αλέκος Βοσνιάδης με τον γιο του, Παναγιώτη.

Από τη μία, ο προπονητής της χανιώτικης ομάδας κι από την άλλη ο τερματοφύλακας του "Γηραιού" που βρίσκεται στην αποστολή του Ρόκα, θα... διασταυρώσουν τα ξίφη τους, με φόντο να μπουν με το δεξί στο 2019 με τις ομάδες τους.

Ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους θα βρεθούν αντίπαλοι, καθώς πρόκειται για την έκτη συνάντησή τους (όλες στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας)!

Το 2010-11 πατήρ και υγιός Βοσνιάδης συναντήθηκαν για πρώτη φορά, με τον Αλέκο Βοσνιάδη ως προπονητή της Αναγέννησης Επανομής να επικρατεί με 1-0 της Αναγέννηση Γιαννιτσών, στον οποίο αγωνιζόταν ο Παναγιώτης Βοσνιάδης. 

Στη συνέχεια, τη σεζόν 2011-12, υιός ως τερματοφύλακας της Λάρισας πήρε την... ρεβάνς από τον πατέρα του, νικώντας τον σε ματς του β' γύρου της Β' εθνικής απέναντι στην Αναγέννηση Επανομής με 1-0, ενώ στο ίδιο ματς του α' γύρου, η μεταξύ τους αναμέτρηση είχε λήξει ισόπαλη 1-1.

Τελευταίες συναντήσεις τους ήταν τη σεζόν 2012-13, με τον Αλέκο Βοσνιάδη ως προπονητή του Απόλλωνα Σμύρνης και τον Παναγιώτη ως παίκτη του Ηρακλή. Το ματς του α' γύρου στη Ριζούπολη είχε λήξει ισόπαλο 1-1, ενώ στον β' γύρο ο Απόλλων έπαιρνε τη νίκη με 1-0 στη Θεσσαλονίκη.

Βεβαίως εκτός από αντίπαλοι, οι δυο τους έχουν βρεθεί και στην ίδια ομάδα, καθώς συνυπήρξαν μέχρι πριν από λίγο καιρό στον Ηρακλή, από τον οποίο αποχώρησε ο Αλέκος Βοσνιάδης για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό.