ΧΑΝΙΑ

Πετράκης: Ομάδα με πολλή ποιότητα τα Τρίκαλα

Το θετικό αποτέλεσμα "ψάχνει" στα Τρίκαλα ο ΑΟΧ/Κισσαμικός, με τον Γιώργο Πετράκη να τονίζει ότι χρειάζεται οι παίκτες να δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα και πειθαρχία στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας για να επιτευχθεί ο στόχος.

Στις δηλώσεις του για το παιχνίδι της Κυριακής ο 30χρονος προπονητής χαρακτήρισε ομάδα με πολλή ποιότητα τα Τρίκαλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Σίγουρα θα παίξει ρόλο και ότι τα Τρίκαλα δεν έχουν συλλέξει βαθμούς, αλλά και ότι εμείς ψάχνουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα. Εμείς σαν αγωνιστικό τμήμα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι τη δουλειά μας καλά, να προσπαθήσουμε πολύ γι' αυτό, όπως έχουμε κάνει όλη την εβδομάδα και νομίζω ότι αν παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι σε αυτό που θα επιλέξουμε να κάνουμε σαν ομάδα θα είμαστε κοντά στο να διεκδικήσουμε κάποιο αποτέλεσμα και τη νίκη που είναι ο στόχος μας».

Για το πόσο διαφορετικό θα είναι το παιχνίδι σε σχέση με αυτό κόντρα στον Εργοτέλη: «Είναι δύο διαφορετικές ομάδες τα Τρίκαλα με τον Εργοτέλη. Το κοινό τους είναι ότι έχουν παίκτες με ποιοτικά χαρακτηριστικά. Οπότε εμείς από την πλευρά μας πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, διότι όπως είδαμε και τις προάλλες μία στιγμή συγκέντρωσης, σε ένα στατικό, μας στοίχισε διότι βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ. Οπότε χρειάζεται βαθμός ετοιμότητας και συγκέντρωσης καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, διότι δεν παύει να είναι ένα ντέρμπι απέναντι σε μια ομάδα που έχει πολλή ποιότητα».