ΧΑΝΙΑ

Ικανοποίηση για την εμφάνιση με Πλατανιά

Giovanni Kin

Τζιοβάνι Κιν και Παραλίκης έμειναν εκτός προπόνησης την Παρασκευή (2/8) για τον Κισαμικό, προληπτικά ωστόσο, ύστερα από απόφαση του Σπύρου Μπαξεβάνου, επειδή αποχώρησαν με μικροπροβλήματα τραυματισμών από το φιλικό με τον Πλατανιά.

 

Στη Χανιώτικη ομάδα υπάρχει ικανοποίηση για την εμφάνιση στο συγκεκριμένο παιχνίδι που ήταν αρκετά καλή για το χρόνο προετοιμασίας της ενώ πρέπει να τονιστεί ότι ήρθε σαν συνέχεια της προηγούμενης στην Επισκοπή. Παρόλα αυτά, ο Κισαμικός επιδιώκει να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο και αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξουν ανακοινώσεις.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Καρβουνιάρης συνεχίζει να απουσιάζει των προπονήσεων, λόγω ίωσης όμως, ενώ από την πλευρά του ο Λευτέρης Βεστάκης συνεχίζει να προπονείται ατομικά. 

Η ενημέρωση από τον Κισαμικό, που είναι για μια ακόμη φορά πλήρης:

Διπλή προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα και της Παρασκευής (2/8) για τους ποδοσφαιριστές του Κισσαμικού, στο γήπεδο του Ταυρωνίτη.

Το πρωί δόθηκε έμφαση σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να ακολουθούν πρόγραμμα ασκήσεων στο γυμναστήριο. Το απόγευμα ο προπονητής της ομάδας μας Σπύρος Μπαξεβάνος δούλεψε πάνω σε παιχνίδια τακτικής με τους ποδοσφαιριστές.

Εκτός προπονήσεων για λίγες ημέρες προληπτικά θα μείνουν οι Κιν και Παραλίκης, που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών από το φιλικό με τον Πλατανιά. Για δεύτερη ημέρα εμπύρετος παραμένει ο Καρβουνιάρης, ενώ συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα για ακόμα μία ημέρα ο Βεστάκης.

Το Σάββατο (3/8) θα πραγματοποιηθεί ξανά διπλή προπόνηση στον Ταυρωνίτη και την Κυριακή (4/8) πρωινή στο Καστέλι.

Συμμετοχή σε τουρνουά

Πέρα από τα προγραμματισμένα φιλικά που έχουν γνωστοποιηθεί ήδη η ομάδα μας θα συμμετάσχει το Σάββατο 31 Αυγούστου στο 9ο «Μαρκομιχελάκειο» τουρνουά στις Αρχάνες. Το τουρνουά αυτό διεξάγεται στη μνήμη του Αρχανιώτη γιατρού Νικολάου Μαρκομιχελάκη, ο οποίος δώρισε την έκταση που βρίσκεται σήμερα το γήπεδο Αρχανών.

Εκτός από την ομάδα μας στο τουρνουά λαμβάνουν μέρος ακόμα ο οικοδεσπότης Γιούχτας και ο Ρούβας.