«Κίνηση Απόλλωνα για Μουνάφο»

Πλατανιάς | 21 Ιουνίου 2017, 14:05

Η περίπτωση του Μουνάφο για τον Πλατανιά όσον αφορά την παραμονή του μπορεί να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, αλλά το σίγουρο είναι ότι προστίθενται συνεχώς ομάδες που θέλουν να τον αποκτήσουν. Ανάμεσά τους και ο Απόλλων.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται σε ρεπορτάζ του ενημερωμένου ειδικότερα για τα θέματα του Απόλλωνα, a-sports, όπου και σημειώνεται ότι η ομάδα της Ριζούπολης, «έχει κάνει κίνηση για την απόκτηση του». Στο ρεπορτάζ βέβαια επαναλαμβάνεται ότι η προτεραιότητα για τον Μουνάφο είναι το εξωτερικό, με τον Αργεντινό αμυντικό μέσο να αναζητά ομάδα από την οποία θα μπορέσει να πάρει το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο.

Σημειώνεται με την ευκαιρία ότι αυτή τη στιγμή στον Πλατανιά δεν μπορούν να δώσουν ξεκάθαρη απάντηση για το αν θα επιστρέψει ο Μουνάφο, αλλά η εκτίμηση που γίνεται είναι ότι πολύ δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο…

Αναλυτικά, το ρεπορτάζ των συναδέλφων αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός προέρχεται από μια καλή και γεμάτη σεζόν στη Σούπερ Λίγκα με τη φανέλα του Πλατανιά (27 συμμετοχές με 5 γκολ στο πρωτάθλημα) και η “Ελαφρά Ταξιαρχία” έχει κάνει κίνηση για την απόκτηση του.

Η περίπτωση του βέβαια, δεν είναι εύκολη, αφού η προτεραιότητα του Μουνάφο είναι το εξωτερικό, ωστόσο, οι “κυανόλευκοι” επιμένουν, καθώς τον θεωρούν μια αξιόπιστη (όπως και είναι) λύση στη προσπάθεια, που θα καταλάβουν στη μεγάλη κατηγορία».

Estrella