Κίνδυνος αφαίρεσης 6 βαθμών!

Χανιά | 16 Μαρτίου 2017, 17:07

Τον κίνδυνο αφαίρεσης έξι ολόκληρων βαθμών αντιμετωπίζει ο Α.Ο. Χανιά! Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ εξέδωσε απόφαση, σύμφωνα με την οποία ο ΑΟΧ καλείται να αποπληρώσει ολοσχερώς τους ποδοσφαιριστές Ανέστη Χατζηλιάδη και Ερντίν Πρίφτη.

planakis

Στην ουσία πρόκειται για προσφυγές που έχουν επιδικαστεί υπέρ των δύο παικτών, οι οποίοι ήταν στο περσινό ρόστερ της ομάδας. Η απόφαση έχει άμεση εκτέλεση και ο ΑΟΧ έχει διορία τριών εργασίμων ημερών για να προχωρήσει στην αποπληρωμή, δηλαδή μέχρι την επόμενη Τρίτη 21 του μήνα.

Να σημειωθεί ότι για το θέμα αυτό η ιστοσελίδα που ασχολείται με το ρεπορτάζ των ομάδων Β’ Εθνικής, flnews, σημειώνει μεταξύ άλλων ότι, «οι διοικούντες τον ΑΟΧ, πάντως, τόνισαν στο FL News ότι έχουν συμφωνήσει με τους δικηγόρους των δύο ποδοσφαιριστών για διακανονισμό και σημείωσαν ότι δεν ανησυχούν».

Οι σχετικές αποφάσεις έχουν ως εξής:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

Αριθμός απόφασης 26/2017

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ανέστη Χατζηλιάδη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 515/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αριθμός απόφασης 27/2017

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ερντίν Πρίφτη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 514/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α; ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

karta antonis garden
/psiloritischania