Κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών ο Ηρακλής!

Super League 1 7 Δεκεμβρίου 2016, 19:19

Με βαριά τιμωρία κινδυνεύει ο Ηρακλής για τα επεισόδια που έκαναν οι οπαδοί του την Δευτέρα στον αγώνα της 13ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ, η ποινή που προβλέπεται όταν γίνονται επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο είναι πρόστιμο 70.000 έως 150.000 ευρώ, κεκλεισμένων των θυρών 2 έως 3 ματς καθώς και αφαίρεση 3 βαθμών!

Σύμφωνα με την Live Sport, ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου θα διαβάσει τις εκθέσεις της αστυνομίας, των παρατηρητών και το φύλλο αγώνα, ώστε να αποφασίσει αν τα επεισόδια ήταν εκτεταμένα. Σε εκείνη την περίπτωση τότε ο κίνδυνος για αφαίρεση βαθμών είναι μεγάλος.

Ένσταση ο ΠΑΣ Γιάννινα

Μάλιστα και ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα εξαιτίας των επεισοδίων που συνέβησαν στο Καυτανζόγλειο και δεν οδήγησαν στην διακοπή από τον ρέφερι της αναμέτρησης.

Η ομάδα της ηπείρου κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους της αναμέτρησης, η οποία και θα εξεταστεί το μεσημέρι της Πέμπτης (8/12, 15:30). Ο αγώνας στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια, που είχαν ως συνέπεια τον τραυματισμό ενός δημοσιογράφου και την ολιγόλεπτη διακοπή του. Ο Ηρακλής επικράτησε 2-1, αλλά αν γίνει δεκτή η ένσταση, ίσως υπάρξει αλλαγή δεδομένων.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποστηρίξει ότι κακώς συνεχίστηκε το παιχνίδι μετά την εισβολή των οπαδών του Ηρακλή στον αγωνιστικό χώρο μόλις έβαλε το γκολ ο Κοζορώνης στο α' ημίχρονο.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Ηρακλής: "Με το παρόν, σας κοινοποιούμε την από 7-12-2016 ένσταση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κατά του κύρους του αγώνα μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων ΠΑΕ Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ο οποίος τελέσθηκε στις 5-12-2016, και σας γνωστοποιούμε ότι ορίσαμε ως ημερομηνία για την εκδίκασή της την 08η-12-2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:30, κατά την οποία και καλείσθε προκειμένου να παρασταθείτε ενώπιον του ημετέρου δικαιοδοτικού οργάνου".

Β) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: "Με το παρόν, σας κοινοποιούμε την από 7-12-2016 ένστασή σας κατά του κύρους του αγώνα μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων ΠΑΕ Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ο οποίος τελέσθηκε στις 5-12-2016, και σας γνωστοποιούμε ότι ορίσαμε ως ημερομηνία για την εκδίκασή της την 08η-12-2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:30, κατά την οποία και καλείσθε προκειμένου να παρασταθείτε ενώπιον του ημετέρου δικαιοδοτικού οργάνου".

planakis
karta antonis garden
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania