Κική Λιόση: Μόνο νίκη κόντρα στο Ρέθυμνο

Πόλο 30 Οκτωβρίου 2020, 18:04

Από την ΑΕΚ θα φιλοξενηθεί ο ΝΟ Ρεθύμνου το μεσημέρι του Σαββάτου (31/10, 15:30) στο κολυμβητήριο του ΑΝΟΓ για την 5η αγωνιστική της Α' Εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Ο “δικέφαλος” μετά το “διπλό” στην Πάτρα θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να πετύχει την πρώτη εντός έδρας νίκη της ιστορίας του στη μεγάλη κατηγορία σε επίπεδο γυναικών.

Η Κική Λιόση είδε μέσα στην εβδομάδα τις Πρωτοπαπά, Μαστρακαλού και Α. Λούδη να αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών, τα οποία όμως ξεπέρασαν και τέθηκαν στη διάθεσή της.

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τις: Τσουρή, Πρωτοπαπά, Α. Λούδη, Ε. Λούδη, Πάτερου, Μαστρόκαλου, Μπενέκου, Στρατιδάκη, Ζοφώλη, Μπαλωμενάκη, Παντελίδου, Γροζοπούλου, Lavi, Καράβου, Αηδονοπούλου.

Η τεχνικός των “κιτρινόμαυρων”, Κική Λιόση, δήλωσε στην επίσημη σιτοσελίδα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ (aek.gr) για την αναμέτρηση με τον ΝΟ Ρεθύμνου:

«Ελπίζουμε αύριο να γίνουν τα παιχνίδια, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο αναβολής λόγω της πανδημίας. Έχουμε κάνει μία καλή πορεία έως τώρα και θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένες. Την εβδομάδα που πέρασε είχαμε κάποιους τραυματισμούς, ωστόσο ο στόχος μας είναι μόνο η νίκη κόντρα στο Ρέθυμνο.»

karta antonis garden