Κιάσσος: Στόχος του Αλμυρού η πεντάδα

Γ' Εθνική 28 Οκτωβρίου 2020, 21:09

Για τον Αλμυρό, για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής γενικότερα, αλλά και για τον ΟΦΗ μίλησε ο Χανιώτης προπονητής Κώστας Κιάσσος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο τεχνικός του Αλμυρού παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΚΡΗΤΗ TV μέσω skype. Αναλυτικά όσα είπε…

Για τον Αλμυρό και τη Γ’ Εθνική: «Ο Αλμυρός είναι νεοφώτιστος στην κατηγορία. Βέβαια η ύπαρξη, το ρόστερ και όλη η δομή του συλλόγου μας κάνει άκρως ανταγωνιστικούς. Από ‘κει και πέρα, στόχος της ομάδας είναι να βρίσκεται μέσα στην πρώτη πεντάδα γιατί βασικό μέλημά μας είναι πρώτον να εξελιχθούν τα παιδιά και ο σύλλογος μαζί τους.

Υπάρχει χαμηλός μέσος όρος ηλικίας και θέλουμε να μείνουν τα παιδιά αρκετό καιρό μαζί, αν αποκτήσει η ομάδα ομοιογένεια, να μην χρειάζονται πολύ μεγάλες επεμβάσεις στο ρόστερ στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους. Η ήττα στην πρεμιέρα μας προβλημάτισε πάρα πολύ, ανέλαβα πλήρως την ευθύνη.

Μετά ακολούθησαν δύο πολύ καλές εμφανίσεις με πολύ καλά σκορ. Όμως δε σημαίνει κάτι αυτό, δεν σταματάμε εδώ. Για μένα δεν σημασία ο αντίπαλος αν είναι ο Γιούχτας, ο Ηρόδοτος, ο Πόρος ή οποιοσδήποτε άλλος. Βλέπουμε όλες τις ομάδες το ίδιο.

Δεν διαχωρίζουμε ομάδες, δεν έχουμε την πολυτέλεια να επιλέγουμε ομάδες και να κάνουμε πειράματα. Το αν είμαστε ανταγωνιστικοί θα φανεί σε βάθος χρόνου. Αυτό που ζητάμε είναι η διάρκεια. Κάθε εβδομάδα πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα ανεξαρτήτως αντιπάλου.»

Για τον ΟΦΗ: «Στον ΟΦΗ γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά. Υπάρχουν άνθρωποι που αναγέννησαν τον ΟΦΗ, έφεραν επιτυχίες στον σύλλογο. Αυτό που χρειάζεται είναι χρόνος, υπομονή και πίστη σε αυτό που θέλέι να χτίσει ο ΟΦΗ. Θα έρθουν και οι κακές στιγμές, θα έρθουν και οι πολύ καλές.

Η περσινή χρονιά ήταν εξαιρετική, φέτος μπορεί να μην έχει ξεκινήσει τόσο καλά η ομάδα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να ζούμε με αυτό. Είμαι της άποψης ότι χρειάζεται πολύ υπομονή και πίστη σε αυτό που κάνεις.»

Estrella