Κερμενίδης: Ο ΠΟΑ έχει δείξει ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει

Γ' Εθνική | 4 Απριλίου 2021, 13:39

Ενας ακόμα ποδοσφαιριστής από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ο Νίκος Κερμενίδης, αρχηγός της ομάδας του ΠΟΑ, τοποθετείται για την επανέναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας του αλλά και γενικότερα.

Κατά την άποψή του, ο Ατσαλένιος μπορεί να πρωταγωνιστήσει, συνεχίζοντας μάλιστα ν’ αποδίδει καλό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Νίκου Κερμενίδη, που έχουν γίνει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΟΑ (poatsaleniou.gr):

Για την επιστροφή στο γήπεδο: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι στην ομάδα που επανήλθαμε στις προπονήσεις και στους αγωνιστικούς ρυθμούς, ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να συνεχιστούν οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις».

Για το βαθμό της δυσκολίας να επανέλθει εκείνος και οι συμπαίκτες του σε αντίστοιχη κατάσταση προ αναστολής του πρωταθλήματος: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο μετά από τόσο μεγάλη αποχή, αλλά πρέπει ο οργανισμός να επανέλθει στα προηγούμενα στάνταρ, κάτι που θα επιτευχθεί σταδιακά. Η αλήθεια είναι πως χρειάζεται και χρόνος για προετοιμασία, δεν τον έχουμε όμως και πρέπει να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να ανταπεξέλθουμε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Πιστεύω είμαστε σε καλό δρόμο, γιατί είχαμε και τις βάσεις για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε από ένα καλό σημείο».

Για τους αγωνιστικούς στόχους του ΠΟΑ: «Η ομάδα μας έδειξε τις πρώτες αγωνιστικές ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει και μάλιστα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Πιστεύω μπορούμε να βάλουμε τις βάσεις όσον αφορά αυτό και να αλλάζει ο τρόπος παιχνιδιού γενικά στην Γ’ Εθνική. Είχε έρθει ένα κακό αποτέλεσμα αλλά εμείς ήμασταν προσηλωμένοι στον στόχο, το ίδιο θα κάνουμε τώρα. Κάναμε μια καλή αρχή κάτι που εύχομαι και πιστεύω ότι θα συνεχιστεί με μια πολύ καλή πορεία μέσα από την σκληρή δουλειά, για να επιτευχθούν και οι στόχοι μας που παραμένουν πρωταγωνιστικοί. Αυτό δείχνουν και τα αποτελέσματα».

Estrella
Papantonakis Cards
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Nymfi-Restaurant
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad