Κερκίδες σε Σούδα και Βαρύπετρο

Ποδόσφαιρο 21 Οκτωβρίου 2021, 21:16

Η έξτρα κερκίδα τοποθετήθηκε στο γήπεδο της Σούδας, το οποίο είναι έτοιμο να φιλοξενήσει περισσότερο κόσμο – πλέον – στο ματς του τοπικού Αρη με τον Πόρο.

Παρουσία του Αντιδημάρχου αθλητισμού του Δήμου Χανίων Στέλιου Μιχαηλάκη και του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Καθαριότητας (και προέδρου της ΑΠ Σούδας) Μιχάλη Τσουπάκη τοποθετήθηκε η έξτρα κερκίδα στη Σούδα, με τα καθίσματα να είναι στα χρώματα μπλε και άσπρο.

Κατά συνέπεια την Κυριακή (24/10) στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής ο μοναδικός εκπρόσωπος των Χανίων στην κατηγορία θα έχει τη δυνατότητα για περισσότερους… καθήμενους φιλάθλους, αφού στο σημείο που τοποθετήθηκε η κερκίδα συνήθως έβλεπε ο κόσμος τα παιχνίδια είτε όρθιος, είτε από τα μηχανοκίνητα οχήματά του.

Μπαίνουν κερκίδες σε Σούδα και Αγ. Μαρίνα

Ενα σημαντικό θέμα όμως λύθηκε και στο γήπεδο του Βαρυπέτρου, την έδρα του Χάλη, αλλά και το γήπεδο που χρησιμοποιεί και η Κ19 της ΠΑΕ Χανιά, με την τοποθέτηση – επίσης – κερκίδας με μπλε και άσπρα καθίσματα.

Μέσα στις επόμενες ημέρες και ειδικότερα την επόμενη εβδομάδα θα τοποθετηθεί εξέδρα στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, αλλά και στη Χαρωδιά.

Estrella

Rabona ad