Κερκίδα “Τιτάν” στο Ρέθυμνο Cretan Kings-Τρίκαλα!

Τιτάν | 18 Νοεμβρίου 2016, 13:04

Μία ιδιαίτερη εμπειρία είχαν την ευκαιρία να βιώσουν τα παιδιά της Ακαδημίας του Τιτάνα Καλυβών το περασμένο Σάββατο (12/11) στο Ρέθυμνο!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Τα τμήματα υποδομής του συλλόγου των Καλυβών, μαζί με τους συνοδούς τους, πραγματοποίησαν εκδρομή στο Ρέθυμνο, έπειτα από πρόσκληση της ομάδας μπάσκετ Ρέθυμνο Cretan Kings, δημιουργώντας τη δική τους κερκίδα στο παιχνίδι με αντίπαλο τα Τρίκαλα, όπου η ομάδα που εκπροσωπεί επάξια την Κρήτη στην Basket League επικράτησε με επιβλητικό τρόπο.

Ο Τιτάν σε ανακοίνωσή του εκφράζεται με κολακευτικά λόγια για τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας Κωστή Ζομπανάκη και το συμβούλιο του ΡΕΘΥΜΝΟ Cretan Kings, με αφορμή τη φιλοξενία που παρείχαν στα παιδιά και τους συνοδούς τους.

titan sto rethymno1

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

– Χθες (σ.σ. 12/11) το απόγευμα οι ακαδημίες της ομάδας μας με τους συνοδούς τους πραγματοποίησαν εκδρομή στο Ρέθυμνο μετά από πρόσκληση της ομάδας καλαθοσφαίρισης Ρέθυμνο Cretan Kings για να παρακολουθήσουν τον αγώνα μεταξύ της τοπικής ομάδας και των Τρικάλων. Ήταν μία ακόμα δράση ενταγμένη στο ευρύτερο πλαίσιο της φιλοσοφίας που διαπνέει το σωματείο μας, ότι δηλαδή ο αθλητισμός είναι ενιαίος, ότι η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος αποτελεί αναγκαιότητα και ότι ένα αθλητικό σωματείο δεν μπορεί να περιχαρακώνεται σε στενά όρια αλλά να συνδυάζει την αθλητική δραστηριότητα με τη ψυχαγωγία, την υγιή κοινωνικοποίηση, τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών και όλων των αξιόλογων πρωτοβουλιών και εν γένει τον πολιτισμό.

– Εκ μέρους του Δ.Σ. του αθλητικού συλλόγου Τιτάν Καλυβών επιθυμώ να εκφράσω τις ευχαριστίες όλων μας προς την ομάδα του Ρεθύμνου Cretan Kings και ιδίως προς τον κύριο Κώστα Ζομπανάκη για την αψεγάδιαστη φιλοξενία που προσέφεραν στα παιδιά των ακαδημιών μας και τους συνοδούς τους. Είναι πραγματικά αξιέπαινο το ότι στις ημέρες μας που κυριαρχούνται από τον ατομικισμό και την ωφελιμιστική θεώρηση της ζωής άνθρωποι σαν τον κύριο Ζομπανάκη και τους λοιπούς ιθύνοντες της ομάδας αντιλαμβάνονται και υπηρετούν την κοινωνική διάσταση του αθλητισμού προσφέροντας την ευκαιρία σε παιδιά να μυηθούν στη χαρά της άθλησης και να ψυχαγωγηθούν σε ένα απόλυτα υγιές περιβάλλον. Πολλά συγχαρητήρια και ακόμα περισσότερες επιτυχίες για το Ρέθυμνο.

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis