Κερδίζει και… καθαρίζει! Στις 5 με Καλλιθέα

Χανιά | 14 Μαΐου 2017, 12:38

Εφτασε η στιγμή για το πιο κρίσιμο φετινό παιχνίδι πρωταθλήματος για τον Κισσαμικό. Στις 5 το απόγευμα η ομάδα του Καστελίου φιλοξενεί στα Περβόλια την Καλλιθέα έχοντας σαν μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα τη διατηρήσει στην κατηγορία για την επόμενη σεζόν.

Ο Κισσαμικός αντιμετωπίζει μάλιστα έναν αντίπαλο που επίσης μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού, επομένως μ’ ένα… σμπάρο δυο τρυγόνια για τη χανιώτικη ομάδα, που σίγουρα θέλει ν’ αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα, το πλεονέκτημα ότι βρίσκεται σε καλύτερη βαθμολογική θέση, αλλά και ότι κερδίζοντας σήμερα, ουσιαστικά -και σε μεγάλο ποσοστό- “καθαρίζει” με την υπόθεση παραμονή. Βασικά, εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα θα ήταν κρίμα για τον Κισσαμικό να μην πάρει το αποτέλεσμα που θέλει και να βρεθεί μια ανάσα από την παραμονή του.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος δεν υπολογίζει μονάχα στον Γκούμα, που είναι τραυματίας, με τους παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή να είναι οι εξής: Λαζαρίδης, Πολίτης, Παντελάκης, Μπουγαΐδης, Γιαλούσης, Ενγκουέμ, Τσοντάκης, Κουρέλλας, Τσερκέζος, Σελινιωτάκης, Τιάγκο Σίλβα, Μαρτίνεθ, Στογιάνοφ, Μίλιτς, Μάντζης, Κίκε, Νικόλτσης και Βλάχος.

Διαιτητής έχει οριστεί ο Μιχελής (Πειραιά), βοηθοί οι Γιαννίκος (Πειραιά) και Τρουλινός (Ηρακλείου) και 4ος ο Ζαχαριουδάκης (Ηρακλείου).

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania