Κέρδισε και… αναμένει ο ΝΟΧ

Πόλο 29 Μαρτίου 2023, 15:19

Επιτυχημένο ήταν το τελευταίο παιχνίδι στη β’ φάση για τον ΝΟ Χανίων σε βάρος του Νηρέα Χαλανδρίου, με την ομάδα του Μάνθου Βουλγαράκη να επικρατεί με άνεση, όπως δηλώνει το τελικό 20-10.  

KTEO Κρήτης

Ο ΝΟΧ πετυχαίνει έτσι αυτό που έπρεπε, κερδίζοντας όπως ήταν και το αναμενόμενο, το μεσημέρι της Τετάρτης στο κολυμβητήριο Χαλανδρίου τον αντίπαλό του και αναμένει τι θα γίνει στα δύο παιχνίδια που τον ενδιαφέρουν, αυτό ανάμεσα σε Χίο-Παλαιό Φάληρο (θέλει ισοπαλία ή νίκη για του Φαλήρου) και αυτό μεταξύ Υδραϊκού-Ηλυσιακού (θέλει να χάσει ο Υδραϊκός, ματς το οποίο στο μεταξύ μεταφέρεται για την Πέμπτη 30 Μαρτίου μετά την αναβολή του) για ν’ αποφύγει κατά πάσα πιθανότητα ένα και τελευταίο παιχνίδι που θα κληθεί να δώσει στα play out απέναντι στον Νηρέα Χαλανδρίου. Ουσιαστικά δεν τίθεται ζήτημα υποβιβασμού για τον ΝΟΧ, το ζητούμενο όμως είναι να μην παίξει καθόλου στα play out

Σε ό,τι αφορά, λοιπόν, το παιχνίδι κόντρα στον Νηρέα κρίθηκε από νωρίς, με τον Ναυτικό Ομιλο να σημειώνει 6 γκολ στο πρώτο οκτάλεπτο ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 11-4 υπέρ του. Επίσης η διαφορά άνοιξε ακόμα περισσότερο μετά το τέλος της τρίτης περιόδου, με τον ΝΟΧ να σημειώνει και πάλι 6 τέρματα έναντι μόλις ενός των γηπεδούχων.

Ο Αγιωργούσης είχε μια πολύ έντονη επιθετική παρουσία σημειώνοντας 8 γκολ, από 4 σημείωσαν οι Σολεϊμάνιπακ και Χατζηκυριακάκης ενώ ο Πανταζόπουλος για τον Νηρέα έστειλε πέντε φορές την μπάλα στα δίχτυα του ΝΟΧ.

Διαιτητές: Παϊρακταρίδης –Στεφανάκης
Οκτάλεπτα: 3-6, 1-5, 1-6, 5-3

Νηρέας Χαλανδρίου (Γιώργος Ιντζές): Καζάκος, Δανουρδής, Παπαδημητρίου 1, Χριστοφορίδης 1, Κουρμελές Γ., Μπερτώλης 1, Γκαράνης, Πανταζόπουλος 5, Στυλιανάκης, Τσιρώνης 1, Νεγκίζ, Καζάνης, Κακλής, Μανδαλιός 1, Κουρμελές Ευαγ.

ΝΟ Χανίων (Μάνθος Βουλγαράκης): Μητράκης, Παππάς, Πολύζος 1, Αγιωργούσης 8, Μπατάκης 1, Αποστολάκης, Χαριτάκης, Ντα Σίλβα, Σολεϊμάνιπακ 4, Σπάχιτς 1, Μαζοκοπάκης 1, Σάχου, Κουτρουλάκης, Νικολαΐδης, Χατζηκυριακάκης 4

Synagogi

Rabona ad