Κεραμιδάς: Τα Χανιά ήταν ευλογία για μένα

Μπάσκετ 25 Φεβρουαρίου 2023, 16:33

Με συγκινητικά λόγια αποχαιρέτησε την ομάδα των Χανίων ο Κώστας Κεραμιδάς, καθώς το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν το τελευταίο του στην τεχνική ηγεσία.  

KTEO Κρήτης

Οπως ανέφερε στις δηλώσεις του ο έμπειρος προπονητής ο ΟΑΧ ήταν για εκείνον ευλογία διότι τον βοήθησε να παραμείνει στη δράση μετά την επιστροφή του από την Ουγγαρία.

«Για μένα, τα Χανιά, η ομάδα των Χανίων, ήταν μία επαγγελματική ευλογία. Πέρασα πολύ δύσκολα στην Ουγγαρία γιατί η ομάδα που κοουτσάρισα ενώ ήταν πολύ καλή φαλίρισε στην κυριολεξία. Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή βρέθηκαν τα Χανιά και αυτό πραγματικά ήταν η ευλογία μου», είπε αρχικά, για να τονίσει στη συνέχεια τα εξής: «Βρήκα καταπληκτικά κορίτσια και είχα μια καταπληκτική συνεργασία. Για μένα, παίζουμε αυτή τη στιγμή από τα καλύτερα μπάσκετ στην κατηγορία. Εχουν βρει χημεία η μία με την άλλη, έχουμε άριστη συνεργασία και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάστηκα με αυτές τις κοπέλες. Ομως είμαι και επαγγελματίας προπονητής… Το πρωτάθλημα των γυναικών τελειώνει ουσιαστικά σε 10 μέρες, είχα πρόταση από την Α2 ανδρών -εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει ανδρικό και γυναικείο μπάσκετ και για μένα είναι το ίδιο- όμως το πρωτάθλημα της Α2 τελειώνει τέλος Μαΐου, είναι εντελώς επαγγελματικό κι έτσι θα πρέπει να διασφαλίσω και εγώ τα δικά μου, ας πούμε, συμφέροντα. Οπότε έπρεπε να πω ναι…».

Σε ό,τι αφορά τη συνέχεια για τον ΟΑΧ, ο νέος, πια, τεχνικός του Αγρινίου τόνισε τα εξής:

«Η ομάδα των Χανίων σώθηκε, αυτός ήταν ο βασικός στόχος. Είναι πάρα πολύ πιθανόν πλέον μέσω των πλέι οφ να βγει στην Ευρώπη, δεν είναι αυτοσκοπός, θα ήταν καλό όμως. Από ‘κει και πέρα θα πρέπει να γίνει ένας πολύ καλός σχεδιασμός την επόμενη χρονιά ώστε ν’ αποφύγει η ομάδα αυτά που είχε στην αρχή της χρονιάς μέχρι το Δεκέμβριο που ήρθα εγώ».

Rabona ad