Κεραμιδάς: Παίξαμε πολύ καλά για ενάμιση ημίχρονο

Μπάσκετ 18 Ιανουαρίου 2023, 18:15

Αδικη χαρακτήρισε την ήττα για την ομάδα του από τις Εσπερίδες με τον τρόπο που διαμορφώθηκε ο προπονητής του ΟΑΧ, Κώστας Κεραμιδάς.

KTEO Κρήτης

Ο κ. Κεραμιδάς αναγνώρισε ωστόσο για τις Εσπερίδες πως είναι μία πολύ καλή ομάδα που διαθέτει λύσεις και καλές παίκτριες.

Σύμφωνα με όσα είπε: «Οι Εσπερίδες Καλλιθέας ήταν λίγο καλύτερη ομάδα από τις άλλες που παίξαμε, γιατί διαθέτουν βάθος στο ρόστερ τους και έχουν λύσεις και έχουν δύο πολύ καλές ξένες. Το ξέραμε ότι τιο ματς θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο, νομίζω όμως ότι για ενάμιση ημίχρονο πραγματοποιήσαμε μία πολύ καλή εμφάνιση. Μετά όμως κουραστήκαμε στην άμυνα και όταν κάναμε μία αλλαγή αλλοιωνόταν το παιχνίδι. Δε μπορέσαμε να έχουμε διάρκεια στο τέλος και είναι άσχημο γιατί ήταν ένα παιχνίδι το οποίο το πηγαίναμε πάρα πολύ καλά και το χάσαμε μάλλον άδικα έτσι όπως εξελίχθηκε… Αυτό που θέλουμε, είναι σε κάθε ματς να προσπαθούμε να κερδίζουμε εάν είναι δυνατόν τον οποιονδήποτε αντίπαλο, τώρα το τι θα προκύψει, αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας όσο γίνεται καλύτερα με αυτά τα δεδομένα που έχουμε».

 

Rabona ad