Κεντέρης – Σακοράφα στο στάδιο

Στίβος | 30 Μαΐου 2021, 20:22

"Υψηλές" προσωπικότητες έδωσαν το παρών στα "Βενιζέλεια Χανιά", που πραγματοποιήθηκαν στο Εθνικό στάδιο Χανίων. Ξεχωρίζουν αυτές της νέας προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Σοφίας Σακοράφα και του Κώστα Κεντέρη.

Ειδικότερα η παρουσία που πραγματικά δέσποσε, ήταν αυτή του παλαίμαχου πρωταθλητή στίβου, Ολυμπιονίκη στο Σίδνεϊ το 2000 στο αγώνισμα των 200μ., παγκόσμιου πρωταθλητή και πρωταθλητή Ευρώπης, Κώστα Κεντέρη, ο οποίος (με την ιδιότητα πλέον του αντιπροέδρου της Ομοσπονδίς στίβου) βρέθηκε στο μίτινγκ, παρακολουθώντας από κοντά την προσπάθεια των αθλητών που αγωνίστηκαν.

Επίσης, στους αγώνες όπως αναμενόταν, δήλωσε την παρουσία της η νέα πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, η οποία μάλιστα στην έναρξη των αγώνων, στον χαιρετισμό που απεύθυνε, εξέφρασε την χαρά και την ικανοποίηση της που βρέθηκε για μια ακόμα φορά στο Εθνικό στάδιο Χανίων, γήπεδο στο οποίο άλλωστε έχει τις καλύτερες αναμνήσεις λόγω του παγκοσμίου ρεκόρ που είχε σημειώσει το 1982.

Η κα Σακοράφα δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους διοργανωτές συλλόγους του Ελευθερίου Βενιζέλου και του Κύδωνα για την προσπάθειά τους στον στίβο, αλλά και στο συγκεκριμένο μίτινγκ.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμένα να επιστρέφω σε αυτό το στάδιο, το οποίο έχω συνδέσει με μια από τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας μου. Θερμά συγχαρητήρια στα δύο σωματεία, τον Κύδωνα και τον Ελευθέριο Βενιζέλο, που κατάφεραν με τη συνεργασία να φτιάξουν ένα σπουδαίο μίτινγκ.»

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad