Κένγκα: Θα ήταν ασέβεια να πανηγυρίσω το γκολ απέναντι στη Δόξα

Δόξα Παχ. Απόλλων | 19 Δεκεμβρίου 2017, 20:32

Ένα από τα πρόσωπα του αγώνα στη νίκη του Απόλλωνα με 2-1 επί της Δόξας Παχιανών, ήταν ο Δημήτρης Κένγκα.

Ο 21χρονος νυν ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα και πρώην της Δόξας, πέτυχε το γκολ με το οποίο η ομάδα του άνοιξε το σκορ. Ένα τέρμα το οποίο βέβαια δεν πανηγύρισε, όπως φαίνεται και από την χαρακτηριστική κίνηση που έκανε απέναντι στην ομάδα από την οποία αναδείχθηκε από μικρή ηλικία και βρέθηκε αντιμέτωπος για πρώτη φορά στην ποδοσφαιρική του πορεία μετά την αποχώρησή του το περασμένο καλοκαίρι έπειτα από πολλά χρόνια σημαντικής συνεισφοράς εκεί.

Ο ίδιος μίλησε πάντως στο athlitiko και αναφέρθηκε σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

Για τη νίκη της ομάδας του και το γκολ που πέτυχε απέναντι στη Δόξα:

Ήταν μία σημαντική νίκη για μας, θέλαμε να τελειώσουμε το 2017 στην έδρα μας νικηφόρα και τα καταφέραμε με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο.
Θα ήταν ασέβεια εκ μέρους μου αν πανηγύριζα το γκολ, ό,τι και να έγινε με τη Δόξα το περασμένο καλοκαίρι, την πονάω αυτή την ομάδα και κάποια πρόσωπα. Όσα γκολ και να έβαζα ή βάλω στη Δόξα δεν πρόκειται να πανηγυρίσω ποτέ. Και ο μεγαλύτερος λόγος είναι ο κος Παύλος Μαυράκης.

Για το τελευταίο παιχνίδι του 2017 με αντίπαλο τον Ηρακλή Νεροκούρου:

Παίζουμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και σε μία από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος. Ο στόχος της ομάδας είναι πάντα η νίκη, έχουμε ένα τρομερά καλο υλικό και γίνεται πολύ καλή δουλειά στις προπόνησεις που θα ήταν ψέματα το να πω ότι πάμε σε κάποιο ματς για κάτι άλλο πέρα από τη νίκη.

 

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad