Κενδριστάκης: Να ματώσουμε ο ένας για τον άλλον

Γ' Εθνική | 4 Ιουνίου 2022, 16:30

Κατάθεση… ψυχής μέσω της σελίδας του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνει ο Γιάννης Κενδριστάκης, με αφορμή το τελευταίο και πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς για τον Βύζαντα.

Ο Ηρακλειώτης επιθετικός τονίζει ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να κάνουν κατάθεση ψυχής για το νικηφόρο αποτέλεσμα στην έδρα της Ελλάδας Ποντίων, το οποίο θα φέρει την ομάδα των Μεγάρων στη Γ’ Εθνική, μετά από 6 χρόνια.

Ο Κενδριστάκης, που στα μέσα της σεζόν αποκτήθηκε από τον ΠΑΟ Κρουσώνα και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Βύζαντα στη Δυτική Αττική, αναφέρει τα εξής:

«Σήμερα αποφάσισα να κάνω κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ αλλά είναι τέτοια τα συναισθήματά μου αυτή την στιγμή που νιώθω ότι θέλω να το μοιραστώ… Μέσα σε λίγους μήνες κατάφερα να δεθώ και να αγαπήσω αυτήν την ομάδα και νομίζω κατάφερα και να αγαπηθώ… Από την πρώτη στιγμή που αγωνίστηκα γι’ αυτό το σήμα νιώθω ευλογημένος που ανήκω σε αυτήν την μεγάλη ομάδα του και που φοράω αυτήν την βαριά φανέλα… Ενιωσα μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα πολλές εναλλαγές συναισθημάτων αλλά ό,τι και να είχε συμβεί όλοι ήταν διπλά μας γι’ αυτό άλλωστε και στο τέλος τα καταφέραμε… Περάσαμε σαν παίχτες μια πολύ δύσκολη περίοδο με αλλεπάλληλα παιχνίδια κάθε 3-4 μέρες και συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο από το Μάρτη μέχρι και τώρα… Πραγματικά η προσπάθεια που έχουμε καταβάλει είναι τεράστια και είμαστε τυχεροί που καταφέραμε να αγωνιζόμαστε μέχρι και αύριο για τον στόχο μας… Αύριο λοιπόν ξημερώνει μια μεγάλη μέρα για τον κάθε ένα από εμάς είτε αυτός λέγεται παίχτης, είτε προπονητής, είτε φροντιστής, είτε διοίκηση… είναι μια μεγάλη ημέρα για όλο τον κόσμο των Μεγάρων που περιμένει αυτή τη στιγμή χρόνια και στα μάτια μας βλέπει τους ήρωες που θα επιστρέψουν την ομάδα στις εθνικές κατηγορίες. Είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε την ψυχή μας και είμαι σίγουρος πως θα το κάνουμε. Είναι χρέος όλων μας να επιστρέψουμε την ομάδα εκεί που ανήκει και ακόμα παραπάνω. Νιώθω πολύ περήφανος για τον κάθε ένα ξεχωριστά και θα τα καταφέρουμε. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας σε άλλη μία μάχη και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνετε όπως πάντα. Είναι μια μάχη που μαζί με αυτήν θα κερδίσουμε και τον πόλεμο. Εναν πόλεμο που πρέπει πραγματικά να ματώσουμε ο ένας για τον άλλο και να δώσει ο καθένας μας ένα κομμάτι της ψυχής μας, για όλους εμάς που αγωνιζόμαστε, για όλους εσάς που μας στηρίζετε και πάνω από όλα για τον ΑΘΑΝΑΤΟ ΒΥΖΑ…»

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Nymfi-Restaurant
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad