Κελαϊδής: Η ομάδα μας έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο μέχρι στιγμής

Ροδωπού | 23 Δεκεμβρίου 2017, 16:14

 

Αρκετά ικανοποιητική είναι μέχρι τώρα η πορεία των Ροδωπού στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας Χανίων, με την ομάδα του Γιάννη Κελαϊδή να βρίσκεται στην 11η θέση με 23 βαθμούς.

Ο έμπειρος τεχνικός μας μίλησε στο athlitiko, για την πορεία των Ροδωπού και για την “μάχη” της παραμονής και παρακάτω ακολουθεί μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Η ομάδα σου πέτυχε δύο σημαντικές νίκες απέναντι σε Ίκαρο Μουρνιών και Κρητικό Αστέρα, μετά από μία βαριά ήττα από τον Πανακρωτηριακό. Σας πείσμωσε αυτή η ήττα;

Σίγουρα αυτή η ήττα από τον Πανακρωτηριακό ήταν βαριά, παρότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχαμε αρκετές απουσίες. Τελικά όμως έκανε καλό στην ομάδα, γιατί μας έκανε πιο δυνατούς και καταφέραμε να πετύχουμε δύο σερί σημαντικές νίκες απέναντι στον Ίκαρο Μουρνιών και τον Κρητικό Αστέρα.

Πες μας δυο λόγια για την πορεία των Ροδωπού ως τώρα;

Αν και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα ο πρώτος γύρος, η ομάδα μας έδειξε πολύ καλό πρόσωπο μέχρι στιγμής και χάσαμε αλλά και πήραμε κάποια παιχνίδια στις λεπτομέρειες. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας, για την δύσκολη συνέχεια.

Κάνε μας ένα σχόλιο για την “μάχη” της παραμονής.

Κανείς δεν μπορεί να πει ότι κάποια ομάδα έχει περισσότερες πιθανότητες να υποβιβαστεί, γιατί όλες οι ομάδες “παλεύουν” όλα τα παιχνίδια. Επίσης αυτές οι ομάδες θα δυσκολέψουν και τους πιο “δυνατούς” που βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία, ενώ θα δούμε ωραία ματς μεταξύ των ομάδων που κινδυνεύουν.

 

Estrella

Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250
Nymfi-Restaurant

Rabona ad