Κελαϊδή: Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους

Ποδόσφαιρο Γυναικών | 8 Δεκεμβρίου 2022, 17:51

Η Μαρία Κελαϊδή μίλησε για το σημαντικό εκτός έδρας ντέρμπι της ΡΕΑ απέναντι στον Εργοτέλη, για την 4η αγωνιστική της Α’ Γυναικών.

Η Χανιώτισσα παίκτρια στις δηλώσεις της στη σελίδα της ρεθυμνιώτικης ομάδας τονίζει ποια είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει η ΡΕΑ για να πάρει ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της: «Κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε εξίσου με την ίδια σοβαρότητα. Σεβόμαστε και βλέπουμε όλους τους αντιπάλους με την ίδια νοοτροπία. Ο Εργοτέλης δείχνει ότι είναι μια ομάδα ολοκληρωμένη και ανταγωνιστική μέσα στον αγωνιστικό χώρο όπως και οι περισσότερες ομάδες άλλωστε φέτος στον νότιο όμιλο».

Για το αν μπορεί η ΡΕΑ να πάρει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα στο Ηράκλειο και για το ποιο θα είναι το “κλειδί”: «Οι θεωρίες μπορεί να είναι πολλές. Η πράξη και το αποτέλεσμα είναι που μετράει. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους προπονητές μου και στις συμπαίκτριες μου και είμαι σίγουρη ότι εάν συγκεντρωθούμε σε αυτά που δουλεύουμε δεν θα μιλάμε πια για θεωρίες.

Κυρίαρχα χαρακτηριστικά για να πετύχουμε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα είναι η Πειθαρχία, η Αυτοσυγκέντρωση και το οικογενειακό κλίμα της ομάδα… Είναι τρία χαρακτηριστικά που από την περυσινή κιόλας χρονιά έχουμε αποκομίσει και προσπαθούμε να τα μεταδίδουμε και στα νέα κορίτσια».

Για το ποιο μπορεί είναι το μυστικό για αυτό το νικηφόρο ξεκίνημα: «Το μυστικό πρέπει να παραμένει μυστικό. Είναι όπως η μυστική συνταγή της γιαγιάς. Παρ’ όλα αυτά, μπορώ να πω με σιγουριά ότι σε σχέση με την περυσινή χρόνια, φέτος ξεκινήσαμε την προετοιμασία σχεδόν όλη η ομάδα μαζί, κάτι το οποίο πέρυσι δεν υπήρχε. Πέρα από αυτό είμαστε ομάδα με φιλοσοφία του ευ αγωνίζεσθαι, στηρίζουμε η μια την άλλη και δουλεύουμε καθημερινά για έναν κοινό σκοπό».

 

Estrella
ELA Taverna
Digital Print Shop
AO CHANIA
Crepaland Greece

Rabona ad