Κεκλεισμένων των θυρών το Κηφισιά-Εργοτέλης!

Αντίπαλοι ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ | 4 Μαΐου 2017, 17:40

Στην απόφαση να διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, για την 28η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, προχώρησε η ΑΕ Κηφισιά!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της: «Η απόφαση αυτή πάρθηκε εξαιτίας της αδυναμίας των αστυνομικών αρχών να τηρήσουν τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας και με γνώμονα την προστασία του σωματείου μας».

Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη (03/05) ανακοίνωση για τους… κινδύνους που υπάρχουν στο ματς είχε εκδώσει κι ο Εργοτέλης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Κηφισιά, που ουσιαστικά την περασμένη εβδομάδα έκανε άλμα παραμονής με το “διπλό” στα Ζωνιανά:

Ενημερώνουμε όλο το φίλαθλο κοινό ότι το Δ.Σ του συλλόγου μας αποφάσισε ομόφωνα ότι ο προσεχής εντός έδρας αγώνας μας την Κυριακή 7 Μαΐου και ώρα 17.00 θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε εξαιτίας της αδυναμίας των αστυνομικών αρχών να τηρήσουν τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας και με γνώμονα την προστασία του σωματείου μας. Ακόμη για να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο πιθανών προκλήσεων επεισοδίων που μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε βαθμολογικές απώλειες. Έτσι δεν θα προβούμε στην έκδοση εισιτηρίων με συνεπακόλουθο την απώλεια οικονομικών οφελών από ένα τόσο ενδιαφέρον αγώνα. Η κρισιμότητα της αναμέτρησης και για τα 2 σωματεία καθώς και η πιθανή εμπλοκή οποιουδήποτε με οποιοδήποτε τρόπο στην ομαλή διεξαγωγή της καθιστά αναπόφευκτη αυτή την απόφαση μας. Επιδιώκουμε με αυτόν τον τρόπο να εξασφαλίσουμε ότι η αναμέτρηση θα ολοκληρωθεί στα 90′ και δεν θα επακολουθήσουν διάφοροι άλλοι «αγώνες» είτε στις εξέδρες του Ζηρίνειο, είτε στους δρόμους της Κηφισιάς είτε στις αίθουσες των αθλητικών δικαστηρίων.

Εμείς δεν θα λάβουμε συμμετοχή σε μια διαδικασία που ξεφεύγει τα όρια του ποδοσφαιρικού αγώνα και της λογικής αντιμετώπισης της στιγμής διασφαλίζοντας την αξιοπιστία και την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης. Μπορούν να παρευρεθούν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας και οι κάτοχοι επίσημων προσκλήσεων.

Μετά τιμής, Το Δ. Σ.

 

Estrella
Papantonakis Cards