Κέφια αλλά και… προβληματισμός Παράσχου στην προπόνηση λόγω Κουλιμπαλί

Πλατανιάς | 31 Αυγ 2016, 23:25

Μέσα σε ιδιαίτερο κλίμα λόγω της αποχώρησης του Ουσμάν Κουλιμπαλί στον Παναθηναϊκό πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τετάρτης στον Πλατανιά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οπως είναι φυσιολογικό, η φυγή του μέχρι πρότινος συμπαίκτη τους ήταν το θέμα συζήτησης για τους “ερυθρόλευκους” παίκτες, που έδειχναν πολύ ικανοποιημένοι, χαρούμενοι ουσιαστικά για την ευκαιρία που παρουσιάζεται στην καριέρα του Κουλιμπαλί, να μεταπηδήσει σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Βασικά, ο μοναδικός που έδειχνε να είναι… μπερδεμένος είναι ο Γιάγια Μπανανά που έχασε τον καλύτερό του φίλο μέσα στην ομάδα! Φυσικά και ο Καμερουνέζος αμυντικός χαίρεται όμως για τη νέα προοπτική που παρουσιάζεται στην καριέρα του Κουλιμπαλί, ο οποίος ήταν ο πιο “κολλητός” του φίλος στην ομάδα. 

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τώρα, αγωνιστικά, η προπόνηση της Τετάρτης δεν έχει να παρουσιάσει κάτι το ιδιαίτερο. Ο Φανούρης Γουνδουλάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω της θλάσης που έχει υποστεί και υπολογίζεται ότι από την επόμενη εβδομάδα θα μπορεί να προπονείται κανονικά. Εφόσον σημάνει κιόλας το μεθεπόμενο σαββατοκύριακο η έναρξη του πρωταθλήματος, θα μπορούσε να είναι διαθέσιμος.

Κατά τ’ άλλα, η προπόνηση έγινε στο γήπεδο που βρίσκεται στη νότια πλευρά του προπονητικού κέντρου στο Μάλεμε, καθώς από κάτω διεξαγόταν την ίδια ώρα το φιλικό για τον Κισσαμικό κόντρα στην Κ20 του Ολυμπιακού.

Επίσης, καλό είναι να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Παράσχος δεν… πετάει και τη σκούφια του για τις εξελίξεις που έχουν σημειωθεί και για την απρόσμενη εν πολλοίς αποχώρηση του Κουλιμπαλί, αφού μεταξύ των άλλων βλέπει ότι δεν είναι και μια τόσο εύκολη υπόθεση να καλυφθεί αυτό το πολύ μεγάλο κενό στη θέση του δεξιού μπακ…

Estrella
Auto KCS

Rabona ad