Κεφάλαιο μεταγραφών άνοιξε ο Βοσνιάδης

Χανιά | 22 Ιανουαρίου 2021, 13:17

Ζήτημα μεταγραφών θέτει επίσημα με δηλώσεις του πλέον ο Αλέκος Βοσνιάδης, οπότε και αυτό το σκέλος αρχίζει να παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Υπενθυμίζεται πως τα Χανιά, όπως και όλες οι ομάδες της Super League 2 μετά τις νέες αποφάσεις που ανακοινώθηκαν, έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν μεταγραφές μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου και από εκεί και πέρα, ως 15 Μαρτίου.

Ουσιαστικά είναι σα να ξεκινά τώρα η μεταγραφική περίοδος για τις ομάδες της κατηγορίας, με τα Χανιά να δείχνουν ότι έχουν τέτοιες προθέσεις, εφόσον χρειαστεί και προκύψει κάτι μέσα από τα επόμενα κιόλας παιχνίδια, να προχωρήσουν σε αυτή την δυνατότητα.

Ειδικότερα, μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου μπορούν να κάνουν οποιαδήποτε μεταγραφή επιθυμούν και μέχρι τις 15 Μαρτίου υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Υπενθυμίζεται πως για το θέμα αυτό σε δηλώσεις που παραχώρησε ο προπονητής των Χανίων τόνισε τα εξής: «Θέλουμε να διεκδικήσουμε την άνοδο, έχουμε το βάθος κι αν χρειαστεί να κάνουμε κίνηση θα το δούμε… Θα είμαστε ομάδα στο γκρουπ των πρωτοπόρων και θα παλέψουμε μέχρι τέλους».

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania