Κεχαγιάς: Μεγάλη τιμή να εργαστώ στις Εθνικές Ομάδες

Super League 2 14 Ιουλίου 2021, 22:07

Αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε την Εθνική Νέων και όσους συνεργάσθηκε ο Νίκος Κεχαγιάς που ανέλαβε τα τμήματα υποδομής της Ξάνθης.

/Bella Pizza

Ο Νίκος Κεχαγιάς παραιτήθηκε από τη θέση του προπονητή της Εθνικής Νέων για να αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στα τμήματα υποδομής της Ξάνθης. Ο Κεχαγιάς εργαζόταν στην ΕΠΟ από τον Σεπτέμβριο του 2018 αναλαμβάνοντας τότε την Εθνική Παίδων.

Ο Κεχαγιάς εξέδωσε ευχαριστήρια επιστολή, στην οποία αναφέρει:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Ομοσπονδίας και τους τεχνικούς διευθυντές με τους οποίους συνεργάστηκα άριστα, κ.κ. Βρύζα, Μπασινά, Κωνσταντινίδη, όπως επίσης τα τεχνικά και τα ιατρικά teams που ήταν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια.

Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να εργαστώ στις Εθνικές Ομάδες και τα χρόνια που πέρασα στην Εθνική Παίδων με αποκορύφωμα την πρόκριση μας στην τελική φάση του EURO, αλλά και στην Εθνική Νέων ήταν ξεχωριστά και μοναδικά.

Εύχομαι στις μικρές Εθνικές να συνεχίσουν με επιτυχίες και να τροφοδοτούν με ποδοσφαιριστές το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση της Ε.Π.Ο. υπό τον Θοδωρή Ζαγοράκη και να δούμε την Εθνική μας Ομάδα στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Εθνική Ελλάδος είναι πάντοτε πάνω & πέρα από όλους.

Με εκτίμηση και σεβασμό
Κεχαγιάς Νίκος»

Με αφορμή την απόφαση του Κεχαγιά ο τεχνικός διευθυντής Εθνικών Ομάδων, Κώστας Κωνσταντινίδης, δήλωσε:

«Ευχαριστώ τον Νίκο για τη δουλειά και την αφοσίωσή του ως προπονητής των Εθνικών Ομάδων, καθώς και για την πολύτιμη συμβολή του στην εξέλιξη των νεαρών διεθνών παικτών. Η συνεργασία του ήταν υποδειγματική και εύχομαι ειλικρινά καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.»

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad