Καζναφέρης: Παίζαμε εμείς… με τον κακό μας εαυτό – Τι απάντησε για Πλατανιά

Χανιά Πλατανιάς | 5 Φεβρουαρίου 2017, 21:46

Ενας παλιός γνώριμος βρέθηκε στα Περβόλια ως ποδοσφαιριστής του Παναιγιάλειου. Ο λόγος για τον Κώστα Καζναφέρη, παλιό παίκτη του Πλατανιά, ο οποίος μάλιστα ρωτήθηκε σχετικά. Για το παιχνίδι με τον Κισσαμικό είπε ότι η ομάδα του με την απόδοσή της και τα λάθη που υπέπεσε ευθύνεται για την ήττα.

Σύμφωνα με τον ποδοσφαιριστή του Παναιγιάλειου: «Δεν θέλω να σταθώ τόσο στο παιχνίδι, γιατί όντως ήρθαμε καλά διαβασμένοι και περιορίσαμε τον αντίπαλο, αλλά δυστυχώς βρεθήκαμε δύο φορές πίσω στο σκορ, μία εικόνα που δεν μας αξίζει, γιατί είμαστε καλή ομάδα, αλλά σήμερα παίζαμε εμείς με τον κακό μας εαυτό. Ήταν ένα παιχνίδι, που ενώ ξέραμε τον αντίπαλο και πώς θα κινηθούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με δικά μας λάθη ουσιαστικά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι θα μας δώσει την ώθηση να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια, πιο ανταγωνιστικοί και να έχουμε μεγαλύτερη συνοχή σαν ομάδα και πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλύτερα».

Για τον Πλατανιά: «Την παρακολουθώ την ομάδα. Θεωρώ ότι κάνει πολύ σταθερά βήματα και δεν χρειάζεται να πω κάτι εγώ, το δείχνουν στον αγωνιστικό χώρο τα παιδιά που παίζουν. Έχουν έναν πολύ καλό προπονητή και δεν νομίζω ότι θα έχουν πρόβλημα τη φετινή χρονιά, ούτε και την επόμενη».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad