Καζάζης: Στόχος με ΟΦΗ είναι η νίκη | vid

Βόλεϊ 15 Οκτωβρίου 2021, 20:24

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης και ο αθλητής των "ερυθρολεύκων" Κώστας Στιβαχτής αναφέρονται στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ.

KTEO Κρήτης

Από τον ΟΦΗ θα φιλοξενηθεί το απόγευμα του Σαββάτου (16/10, 17:00) ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα της Volley League. Διαβάστε τις εκτιμήσεις του Δημήτρη Καζάζη και του Κώστα Στιβαχτή για το παιχνίδι.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Ηράκλειο

Οι δηλώσεις τους φιλοξενήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Δημήτρης Καζάζης: «Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάμε το πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι φέτος θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, αφού υπάρχουν τέσσερις ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν όλους τους τίτλους. Φυσικά είναι και η ομάδα μας μέσα σε αυτές και ο στόχος ο δικός μας είναι να προσπαθήσουμε να πάρουμε όλους τους τίτλους.

Γίνεται η αρχή από το Σάββατο στην έδρα του ΟΦΗ και στόχος είναι σίγουρα η νίκη. Τα παιχνίδια της πρώτης φάσης των προκριματικών ήταν μία καλή προετοιμασία και θεωρώ ότι σιγά σιγά θα ανεβάζουμε την απόδοσή μας και θα γινόμαστε καλύτεροι. Πάντα ο στόχος του Ολυμπιακού και ο δικός μας είναι να πετυχαίνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.»

Δεληκώστας: O ΟΦΗ επενδύει στη δουλειά | vid

Κώστας Στιβαχτής: «Καταρχήν θέλω να ευχηθώ καλή αρχή με υγεία σε όλες τις ομάδες. Ελπίζω να παίξουμε ένα πολύ ωραίο πρωτάθλημα, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και να είναι διαφήμιση για το άθλημα. Όσον αφορά τη δική μας ομάδα πρέπει να είμαστε πεινασμένοι και να δείξουμε ότι θα διεκδικήσουμε για άλλη μια χρονιά το πρωτάθλημα που είναι ο μεγάλος στόχος της ομάδας.

Θα πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά για να το καταφέρουμε όλο αυτό, γιατί φέτος νομίζω ότι ο ανταγωνισμός είναι αρκετά μεγάλος και πραγματικά πιστεύω ότι θα γίνει σπουδαίο πρωτάθλημα. Όσον αφορά προσωπικά εμένα, οι ίδιοι στόχοι της ομάδας είναι και δικοί μου. Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να παίξουμε όσο καλύτερο βόλεϊ γίνεται.»

manolikakis

Rabona ad